Merhaba arkadaşlar oda san herkese haki kulandırtcakti madem neden 2 y ara verdi tayfadaki 3 kişi haki kulanabiliyor bu nasıl bir olay anlayamadım benim için olay Bellamy haki kulandiginda bitmiti zaten. Sanji için henüz güçleri hakkında ön yargı yapmak için henüz çok erken okama adasında 100 gizli tarif öğrendi ve insanları güçlendiren yemek yapabiliyor 100 gizli tarif öğrendi sonuçta hiç durmadan çalıştı ben bu yılın sanjinin yılı olduğuna eminim sanji nin vinsmoke olması yeni bir bilgi ama sanji durumdan haberdar ve sanji çok zeki bir insan bence kurnaz hemde bu yıl sanji nin yılı . Bege nin tayfa yı esir alması konusuna pek takilmayalım bence çünkü öyle olmasi gerekirdi bu kurgu meselesi cunku arkadaşlar Bege nin meyvesi ilgimi çeken 5 meyveden biri ama zayıf yönü nedir bilmeden tam olarak bir şey diyemeyiz tahminim Bege için enerji konusu meyvesi gereği içine alacağı şeylerin bir sınırı var olmalı zaten. Big mom bu kadar kızı olmasına sasirmadim ama en çok merak ettiğim yonkou diyebiliriz. Shanks gerçekten sadece parti vererek ve yeri gelince savaşan bir adama göre yonkou koltuğuna yakışan birisi bunun farkına hepimiz vardık bu zamana kadar. Yeni üyeyim hepinize iyi günler dilerim umarım daha az ara olan bir yıl dileğiyle. Yazım hatalarım olur sa kusura bakmayin lütfen