Luffyde Begenin kesik kafasını vücudundaki kapılardan içeri atar artıkBege Mugiwara no Luffy'e kesik at kafası yollayarak mesajı verecek ilerleyen zamanlarda bence.
Luffyde Begenin kesik kafasını vücudundaki kapılardan içeri atar artıkBege Mugiwara no Luffy'e kesik at kafası yollayarak mesajı verecek ilerleyen zamanlarda bence.
Biliyorum da Nami Sanji diyen değerli arkadaşlara karşı fikrimi beyan etmek istedim. :/Oda belirtti zaten sbslerde tayfada aşk olmayacağını neden duygusala bagliyorsun olayı
Nami'yi alıntıladım lan.Beni alıntılamışsın
Ne hallere düştüm beBiliyorum da Nami Sanji diyen değerli arkadaşlara karşı fikrimi beyan etmek istedim. :/
Nami'yi alıntıladım lan.
forum değişik davranıyor bazen bu alıntılarda, sen de araya kaynamışın. :/
Yok yolcudur abbas baglasanda durmaz diyecektimBeni bağlamaz mı diyeceksin.
@amaneden Eh, sana göre. ^^
Haha efsane olur. Ama işte Luffy pişirip yer onu, tehdidi falan anlamaz.Bege Mugiwara no Luffy'e kesik at kafası yollayarak mesajı verecek ilerleyen zamanlarda bence.
Ne pis yönetimseniz böyle sorunları halledemediniz. :sNe hallere düştüm be
Bu söylediğine kendin inanıyormusun acaba ? Luffy ve kafa kesmek...Luffyde Begenin kesik kafasını vücudundaki kapılardan içeri atar artık
Bu kızların babası kim acaba
Yapma. Çizgin güzeldi bozma.
Ne çizgisi haci ama cizgimi begendigine sevindim
Bende hiç olmuyor öyle şeyler. Önceden alıntı yapıp sonra vazgeçmisndirde kayıtlı kalmıştır. Yoksa olmuyor hakikatten :/Haha efsane olur. Ama işte Luffy pişirip yer onu, tehdidi falan anlamaz.
Ne pis yönetimseniz böyle sorunları halledemediniz. :s
Zoro keser Luffy atar işte Madem Bege kafa yollayabiliyor bizim ki de ayapar benceBu söylediğine kendin inanıyormusun acaba ? Luffy ve kafa kesmek...
Garp.
Mom boşuna hemen Garp'ın torunu demiyor.Hala unutamamış büyük aşkını.