Hikaye nin gidisine gore Cc banada tayfaya gelicek gibi geliyor. Yalnız vivo dede olay buna benzerdi. O prenses oldugu icin tayfaya gelemedi bu sefer oyle bir engel olmadıgından cc gelme ihtimali var gibi.
Küstüm o zamanYapmaa be ya daisuki-chan .
Bölüm spoilerında bölümün adını ve sayı nosu yazıyor bu hafta kapak olmayabilir yanlız.
Genelde renkli kapak olmazsa olur zaten kapaktada bolum nosu bolum osmi yaziliyor bide kapakla ilgili bilgi veriliyor diye biliyorum.Yapmaa be ya daisuki-chan .
Bölüm spoilerında bölümün adını ve sayı nosu yazıyor bu hafta kapak olmayabilir yanlız.
Yaaa daisuki-chan yapma bunu yapma bunu.Küstüm o zaman
Kapaklarda bölüm ismi ve nosu hep yazıyor 1. sayfada yazmıyor şuan çıkan spoiler resminde de bölümün sayı numarası 811 adıda Roko diye yazıyor ondan olmayabilir çünkü kapağa yazdığı şeyi 1. sayfaya yazmıyor ondan sebep dediydim.Genelde renkli kapak olmazsa olur zaten kapaktada bolum nosu bolum osmi yaziliyor bide kapakla ilgili bilgi veriliyor diye biliyorum.
Genelde renkli kapak olmazsa olur zaten kapaktada bolum nosu bolum osmi yaziliyor bide kapakla ilgili bilgi veriliyor diye biliyorum.
Renkli sayfa olduğu zaman kapak hikayesi olmayabiliyor. Bundan önceki renkli sayfa olan 2 haftada da kapak hikayesi yoktu.Yaaa daisuki-chan yapma bunu yapma bunu.
Kapaklarda bölüm ismi ve nosu hep yazıyor 1. sayfada yazmıyor şuan çıkan spoiler resminde de bölümün sayı numarası 811 adıda Roko diye yazıyor ondan olmayabilir çünkü kapağa yazdığı şeyi 1. sayfaya yazmıyor ondan sebep dediydim.
Baktım dedigin gibi olabilir.Yaaa daisuki-chan yapma bunu yapma bunu.
Kapaklarda bölüm ismi ve nosu hep yazıyor 1. sayfada yazmıyor şuan çıkan spoiler resminde de bölümün sayı numarası 811 adıda Roko diye yazıyor ondan olmayabilir çünkü kapağa yazdığı şeyi 1. sayfaya yazmıyor ondan sebep dediydim.