CC dahi değil miDahi olan Tesla yalnız.
CC dahi değil miDahi olan Tesla yalnız.
Dahi tabi ki ama Vega'ya çağın ilerisinde diyorlar buda Tesla için tam uyuyor.CC dahi değil mi
Olsun ben seviyorum ceaseri ..Zalim olsunda seride olsun tayfada olmasın cottoncandylover-chan alıştık iyi insanların sirk kackinlarinin tayfada olmasına. CC'ye ben çocuklara yaptıklarından dolayi çok gıcık oldum ona.
Her tarafı yara olan adam kim ya ?Bu sayıda nami nin adadakilerin tepkilerini gosterecek galiba her tarafi yara olan adam yine cildiracak
Adını unuttum vardı ya kafasında ruzgar guluyle gezen nami nin adasında her tarafında dikis izi vardı Arlong dan dayak yemekten olmustu.Her tarafı yara olan adam kim ya ?
Genzo'dan bahsediyon herhalde. Nojiko'yu falan gösterir.Adını unuttum vardı ya kafasında ruzgar guluyle gezen nami nin adasında her tarafında dikis izi vardı Arlong dan dayak yemekten olmustu.
Ha hatırladım. Ay evet kapak da göstersin artık yav. Nojikoyu falan ...Adını unuttum vardı ya kafasında ruzgar guluyle gezen nami nin adasında her tarafında dikis izi vardı Arlong dan dayak yemekten olmustu.
Evet genzoydu gecen oduller aciklandiginda bir seyler soylemisti animede bundada gosterir kesin birden fazla karakter gosteriliyor kapakta.Genzo'dan bahsediyon herhalde. Nojiko'yu falan gösterir.
Şerefsiz olan gözüktü zaten CC.Bunun tersi de Vegapunk iyi tarafta olan İkisi de ayni cins olursa dengesizlik olur.Ying yangCC tayfaya gelsin, seviyom adamı Esas Vegapunk tam şerefsiz çıkacak.
Yapmaa be ya daisuki-chan .Olsun ben seviyorum ceaseri ..