Bence milyonda 1 ihtimal var.Ya bu Sanji fanları Sanji yok şöyle yükselecek yok pataklamadik adam bırakmayacak falan diyorlar da Oda trolleyip milleti Nico Robin in yaşamak istiyorum dediği sahneyi Sanji nin ağzından gostertmesin sakın
Bence milyonda 1 ihtimal var.Ya bu Sanji fanları Sanji yok şöyle yükselecek yok pataklamadik adam bırakmayacak falan diyorlar da Oda trolleyip milleti Nico Robin in yaşamak istiyorum dediği sahneyi Sanji nin ağzından gostertmesin sakın
Oda 'nın trol malzemesi Sanji ya timeskipte yollandığı ada yüzyılın troluydu bence her şeyi beklerimBence milyonda 1 ihtimal var.
Milyonda 1 demezdim ama 2 derdim bu olayaİkincisi neden robinin olayı olmaz,o duruma kim düşerse düşsün kimsenin yalvaracağını düşünmüyorum şuanda herkes kim uğruna olursa olsun ölüme yürürler kim uğruna olursa olsun yeri gelince ölüme kafa atarlar ama sanji yerine usopp olsa yüzde 51 derdimOda 'nın trol malzemesi Sanji ya timeskipte yollandığı ada yüzyılın troluydu bence her şeyi beklerim
Bir de şu var koskaca one piece evreninde sırf okamalarin yaşadığı bir adanın varlığı ve müzmin abaza Sanjinin bu adaya 2 yıllık eğitime yollanmasi ihtimalini de önceden sorsalar milyonda bir derdim ben de
Haklısın ya aslında Sanji yi sevmem ama ağlayıp kurtarın beni de demez yiğidin hakkını yememek lazım muhtemelen Caesar i teslim etmek zorunda kalmıştır suçluluk psikolojisiyle tek başına big mom tayfasının peşine düşmüştürMilyonda 1 demezdim ama 2 derdim bu olayaİkincisi neden robinin olayı olmaz,o duruma kim düşerse düşsün kimsenin yalvaracağını düşünmüyorum şuanda herkes kim uğruna olursa olsun ölüme yürürler kim uğruna olursa olsun yeri gelince ölüme kafa atarlar ama sanji yerine usopp olsa yüzde 51 derdim
Benide rahatsız eden oydu. Sapan çok önemli benim gözümde, ki oda degisik sapanlar tüketerek Usopp reyizi güclendirdi silah kullanırsa usopptan,soğurumbende özellikle çok sevdim nedeni ise usopp sonunda sniper almış eline , abi sapan nedir ya sapan nedir delirecem
Hakikaten yürek yemiş gibi dolanıyor ortalıkta bu minklerde hafife alınacak bir tür değil Jack e Zoro ya ayar vermislikleri var yaralı da olsalarNami bu adada fazla mı soğuk kanlı ne :s
Adamın hayali cesur olabilmek elbafta muradına erecek.su an bakarsak Sogeking maskesini taktımı yeterince güçlü .yalanlarda yaşayan bir adam ama o yalanların hepsi bir bir gercek oluyor ki kendide sogeking olacak, günü gelince babasını geçicekO kendini küçük görüp ve öyle gösterdiği sürece benim Usopp için yapacak bir şeyim yok. Ayrıca Oda'nın sözü var.
"Usopp tayfanın en zayıfı olmuş ve olmaya devam edecektir." ONE PIECE 10th Treasures (2007)