Luffy Croco'yu ve Moriah'ı indirdi fakat gazete farklı yazdı olayı. Üstüne Doflamingo mevzusu var, anlayacağın Dünya Hükumeti nadirde olsa yalan söylüyor. Bu da o yalanlardan biri...Ama yalan atsalar, ortaya çıksa halk isyanjshfhskbd
Luffy Croco'yu ve Moriah'ı indirdi fakat gazete farklı yazdı olayı. Üstüne Doflamingo mevzusu var, anlayacağın Dünya Hükumeti nadirde olsa yalan söylüyor. Bu da o yalanlardan biri...Ama yalan atsalar, ortaya çıksa halk isyanjshfhskbd
Filmin adı Cobra.Recep İvedik olmasin@kadir t. @Jinsei-sama @Kaidou
Anlayışlı yorumlarınız için teşekkürler
Bu arada kadir S.Stallone reyiz burda birine benziyor dilimin ucunda çıkmıyor
edit: kaldırmışsın atayım merak eden olur.
Bilmiyorum böyle eski bir dizi geliyor aklıma :SFilmin adı Cobra.Recep İvedik olmasin
Yanlız o randomdan anlamalıydım :/
Kitt miBilmiyorum böyle eski bir dizi geliyor aklıma :S
Keşke şu gazetelerin bi kaç sayfasını çizse(ödülleri gösterdiğini saymıyorum). Acaba fal köşesi falan var mı yada Haydar Dümen'in yazıları falanYanlız o randomdan anlamalıydım :/
Macgyver olsa hatırlanmaz mı :/ Neyse dur bakalım bi kaç hafta sonra hatırlarım.Kitt mi
Veya Macgyver
Hayır.Ayağına bağlamış olmaları ihtimalini düşünmedin mi
Eyvallah.AtlamışımGemiyi zincirlemişler filin ayağına. Dikkatli bakarsan zinciri görebilirsin.
Yakalaninca derken ? Yasadışı bir is mi var ?Panda'dan üç eleman yakalanınca, çeviri olayı stream'e kaydı. Panda da artık stream'i kullanıyor.