Koyu yeri özellikle yazdığına göre bir yerde geçiyor olmalı ben kaçırmışım heralde. Aklımda bir soru var bir de; 12 saatte bir değişen sadece kedi ve köpek mi yoksa onlarla birlikte kendi ekipleri de değişiyor mu? Anladığım kadarıyla ekipler de değişiyor ki bu Jack e gelen takviyeyi biraz etkisiz kılar. Bilmiyorum neresinden bakarsak bakalım bu 12 saat dinlenme konusu çok etkili bence. İyileşme muhabbetini geçtim o mantıksız zaten ama dinlenme, haki toplama, ne biliyim uyuma yemek yeme filan bunlar bence çok önemli.
Jack 12 saatlik dövüşler içinde ölümcül bir yara verememiş ki 5. günün sonunda silahı kullanmaya karar vermiş ama bunu da çok düz mantık düşünüyoruz. Varsayım tabi bu ama belki bu adamların maksimum dayanabildiği süre tam 12 saat, yani 13. saatte pilleri bitecek ve ölümcül yaralar alacak şekilde açık vermeye başlayacaklar? Ama Jack de öyle bir durum yok herif uyumadan yemeden içmeden herhangi bir dinlenme olmadan 5 gün dövüşüyor. Ve bu durum gözümüze sokulmuş. Bence güç farkı düşündüğün kadar az değildir, olmamalı.