Oha len! Vay minkler vaaaaaaaaaaaayyy!
İnu'nun Jack'in hortumunu durdurması, Beyazsakal'ın çarklı gemiyi durdurmasını hatırlattı
Adam kendine o kadar güveniyor ki kılıcını yere bırakıp yapıyor bunu. Karşısındaki adam 1 milyar ödüllü
Jack'in mamut formu etrafı yakıp yıkmak için kullandığı bir form. Devasa boyutuyla daha rahat bir şekilde hasar veriyor etrafa. Ancak bu formun da bir dezavantajı var. İnu ve Nekoma gibi psikopat adamlar karşısında bu formda dövüşemez. Zaten bu formunu dövüşmek için kullanması sakıncalı bir bakıma. Çünkü boyutu hem hareket kabiliyetiyetini kısıtlar hem de onu kolay hedef haline getirir. Bu formda bu işin içinden çıkamayacağını anladı ve dövüştüğü esas formuna döndü
Şimdi mamut formu ile bu melez form arasında ne kadar güç artışı olacağını görebiliriz umarım.
Nekomamushi hahaha
Kedilerin kralı, en saiko'su
Bayıldım bu kediye. Sanki bu anı beklermiş gibi.... Sorgusuz sualsiz daldı lan!
Ve bir mamutu sıcak asfalt atar gibi yapıştırdı yere. Mamut lan mamut mamutttt!
Jack'in melez formu ne kadar güçlü bilmiyorum ama bu ikili birlikte hareket ederse Jack'i yenerler gibi duruyor. Şu ana kadar her iki taraf da fiziksel güçlerini gösterdiler. Jack mamut formuyla, İnu Jack'in hortumunu tek elle durdurmasıyla ve Neko Jack'i kündeye getirmesiyle
Sadece fiziksel mücadelenin yaşandığı (İnu elektrik kullandı hafiften) dövüşte Jack bu ikiliye karşı bu formda kalmanın iyi olmayacağını gördü. Bundan sonraki melez formunda sürecek olan dövüşte hakiler konuşacaktır
Ancak ben Neko'nun da İnu'nun da haki bildiğini düşünüyorum. Hele ki bunu elektrik ile kombine bir şekilde kullanabiliyorlarsa ki o tecrübeye sahip olduklarını da düşünüyorum ortaya felaket bir güç çıkar. Bence bu iki kralın ikisi de Mingo'yu yenerler. Luffy'nin övdüğü kadar varlar gerçekten. Zaten 800 bölümü geçen şu seride Luffy 3 kişiyi övdü bildiğim kadarıyla:
- Beyazsakal
- Fujitora
- İnu (bu durumda onun dengi olan Neko)
Yorumların hepsini okuyamadım ama daha evvel birkaç arkadaşın dediği gibi Jack bu işin içinden kısa sürede çıkamayacağını, iki kralla dövüşmenin riskli olacağını anlamış ve kimyasalı basmış bir şekilde. Hele tam bu sırada Mingo'nun düştüğü haberi geldiyse düşünmeden basmıştır. Çünkü adam burda ot biter mi, çiçek açar mı gibi çevre sorunlarını düşünmeyecek kadar çılgın biri. Acımamış ve ikinci kez düşünmemiştir bile
Son olarak, iki kralın silahşörleriyle birlikte çok sağlam bir güç olduğunu ve Wano'nun Zou'dan çok daha güçlü bir ülke olduğunu ifade etmek istiyorum. Jack, tek başına koskoca denizci oluşumunun yanına yaklaşamadığı Wano'ya dalabilir miydi bir düşünün
Hee dalsaydı bile bu bir intihar saldırısı olurdu bu kesin. Yüksek ihtimalle Kinemon ve Kanjuro Wano savaşçıları içinde alt tabakadan isimler (En fazla orta güçte kişiler). Ki Kinemon'un bile hatırı sayılır bir gücü var. Wano eğer düşünüldüğü gibi 4-5 adadan ve bu adaların her birinin başında bir kraldan oluşuyorsa, buna ek olarak tüm kralların bağlı olduğu bir shogun varsa efsane ötesi bir güç bizi bekliyor demektir. Kralların her birini İnu ve Neko, shogun'u ise en az amiral üstü bir güç bekliyorum
Yeni dünyada olduğumuzu yeni hissetiğim bir arcta Wano savaşçılarının bu güçte çıkacak olması hiç şaşırtıcı olmazdı.
Bu arada amiralleri yerlere göklere sığdıramayan arkadaşlar için bu arc iyi bir mesaj olmuştur umarım. Yeni dünyada amiral gücünde veya bu güce yakın tonla adam var
@gyjbsch
Forumun içler acısı halini gözler önüne serdiğin için teşekkürler