Jack'in adamları adada fink atıyordu o sırada. Ortada gaz falan yoktu büyük ihtimalle. CC ezik ezik gemide kalmalıydık diye mıymıntılık ediyordu :/
Eğer 3 [ 3 dediğim 3 Rank Altaki 3 ise öylesine Numara yanlış anlaşılmasın ( Mahşerin 4'lüsünden 4 tane bekliyorum yanlız )] ise ODA direkt olarak çöpleri atmış [ gerçi kıyamayıp gene Plesures diye yedirmiş ]Üç Yıkımcı varmış, üçe bölünmüş olarak düşünebilirsin. Diğer ikisinde de sistem aynıdır muhtemelen.
Ben sözümün arkasındayım Hatta Jack Fatality yiyip kötürüm olmuştur düşüncesindeyim.Jack mamut olmadan önce Dof'un konvoyuna saldırır 2 gemiyi batırır oyşş amiral seviyesi.Mamut olduğu öğrenilir Dof kadar değildirr yaaa..Tıpkı ayıboğanın gözükmeden önce Mihawk üstü gözüktükten Mihawk altı görülmesi gibi.Yazıkkkk.
Bence kaçirdi.Dof kaçirilmayacak olsa öyle bi sahne çizmezdi.Bi şekilde aldi Dof'u denizciler olayi kapattilarEğer 3 [ 3 dediğim 3 Rank Altaki 3 ise öylesine Numara yanlış anlaşılmasın ( Mahşerin 4'lüsünden 4 tane bekliyorum yanlız )] ise ODA direkt olarak çöpleri atmış [ gerçi kıyamayıp gene Plesures diye yedirmiş ]
Kaido
1 - 2 - 3
Bunların altında Gifters [ 6-7 ] tane sanırım
Altında'da Plesures [ 50-100 ]
Zaten 500 Tane Zoan Kullanıcı var diyordu. Mantıken Kaido kendi altına 100 küsür çakma meyveli almış maksat getir götür
3 tane Tayfa üyesi var sanırım Bunların altında 6-8 artık ne ise Gerçek meyve kullanıcıları var X-Drake gibi [ meyve olarak ]
Çakma meyvelilerde Plesures herhalde.
Böyle yapınca Kaido'dan iyice korktum ha
Ben sözümün arkasındayım Hatta Jack Fatality yiyip kötürüm olmuştur düşüncesindeyim.
Dediğim gibi jack kim Dofu oradan almak kim hele birde mamut meyvesi ile
Denizde meyvesi ne işe yarayacak?Nasıl alacak.Hadi eskiden meyvesi müsaittir diyorduk ama kocaman mamut çıktı.Bence kaçirdi.Dof kaçirilmayacak olsa öyle bi sahne çizmezdi.Bi şekilde aldi Dof'u denizciler olayi kapattilar
Dof bir yolunu bulup kaçmış ise kaçmıştır. Jack'tan bir cacık olmaz o konuda benceBence kaçirdi.Dof kaçirilmayacak olsa öyle bi sahne çizmezdi.Bi şekilde aldi Dof'u denizciler olayi kapattilar
2 ihtimal var.Denizde meyvesi ne işe yarayacak?Nasıl alacak.Hadi eskiden meyvesi müsaittir diyorduk ama kocaman mamut çıktı.