Sakir e kaido yok.Kaidou istiyok.
Sen bunların gözükmesini istemiyorsun onu söyle bi?Bölümün ilk sayfasından belli Teach,Dragon,Sanji,Akainu hepsi gözükecek
Lan!!?Dikkatli bakarsanız Nami üzgün tek eğlenmeyen o.
Benim dediğim durum olmuş.
Luffy ya Nami'yi konuşturmadı(bu olasılık yüksek Oda'nın yapacağı şey) ya da konuşturdu ama Sanji'ye güveniyorum ben demiştir.
Tek mantıklı açıklama bu.
Türkçesini de yazaydın iyiydi :/SBS Volume 42
D: Hi, Oda-sensei! I have a serious question. One Piece has been going on for quite some time, hasn't it? Have you thought of the ending already? Though personally, I wouldn't mind if it continued on forever. One Piece is the BEST!!! from Mac
O: I've answered this in some magazines and interviews. Originally, my plan was that One Piece would continue for five years. I've always had the climax in my head from the start, I've just been working toward it since. But my original estimates were a bit short, and I was unable to finish up my story within five years (ROFL). And now our pirates have been adventuring for nine years, and I have no idea how much longer they will be at it (hey!).
Tadıyordur onu tadıyor. Sanji'yi de yemişlerdir derisini de atmışlardır köşeye o yüzden ceset meset diyorlardır.Aklıma birşey takıldı minklerin arkadaşlarınızın cesetleri derken ve bizimkilere karşı yaptıkları şeyler minklerin ifade farklılığı olabilir mi? Gördük ki minklerden birisi luffy e sevgi gösterisi olarak onu yalayıp duruyor.
Şöyle hızlıca bi çevirdimTürkçesini de yazaydın iyiydi :/