Hancock çok daha üstün bir karizmaya kapıldı, artık Dof kâr etmez ona.Hancock onu görünce direk taşa dönüşüyormuş.O yüzden şu ana kadar 1 kez lord toplantılarına katılabilmiş kızcağız.
Hancock çok daha üstün bir karizmaya kapıldı, artık Dof kâr etmez ona.Hancock onu görünce direk taşa dönüşüyormuş.O yüzden şu ana kadar 1 kez lord toplantılarına katılabilmiş kızcağız.
Daha Buggy'i görmedi.Hancock çok daha üstün bir karizmaya kapıldı, artık Dof kâr etmez ona.
O kadar da değil sen dedin ki Jack Dofdan ötürü kürk giyiyor bende dedim ki o zaman Kaido neyden ötürü falan fişman sayfa 14'te mevzuYok ben işin gırgırındaydım da @Roo Kaidou'nun adamlarında kürk var, Dof da bu yüzden giyiyor diye bir öngörüde bulundu muhabbetin ortasında. Adam oturduğu yerden teori seri üretimine geçmiş resmen, saçıyor maşallah.
Salaklık parayla olsaydı Hancock'un istediği karizma tarzına da ulaşırdı Doflamingo - sama. Ama şu anki halinde gayet iyi.Hancock çok daha üstün bir karizmaya kapıldı, artık Dof kâr etmez ona.
Dof'tan ötürü diyorum sanaO kadar da değil sen dedin ki Jack Dofdan ötürü kürk giyiyor bende dedim ki o zaman Kaido neyden ötürü falan fişman sayfa 14'te mevzu
Salaklık değil o, saf ve doğal karizma. Sen ne anlarsın.Salaklık parayla olsaydı Hancock'un istediği karizma tarzına da ulaşırdı Doflamingo - sama. Ama şu anki halinde gayet iyi.
Bir gönülde iki kişiye yok demiş birileri. Sen hem boynuz tak viking gibi barbar gibi geyin Kaido-vari takıl sonrada Doflamingo gibi kürk giy ona da yazıl yok öyle.Dof'tan ötürü diyorum sana
Amirallere de Dof'u meseneden silcesin diyerek dalmıştır.
Dof'un gönlü dolu zaten, Croco'yu seviyor o. Jack ise daha açılamamış bile garibim. Dof savaşta açıldı en azından, seviyordu ve gitti konuştu. Jack de konuşacaktı belki ama harcadılar adamı.Bir gönülde iki kişiye yok demiş birileri. Sen hem boynuz tak viking gibi barbar gibi geyin Kaido-vari takıl sonrada Doflamingo gibi kürk giy ona da yazıl yok öyle.
Amirallare bir titreşim yollamış ama hadi bakalım
Ciddi miydin o mesajda O halde, Sanji daha uygun olur. Çarpıla çarpıla iyi giderler. İsimleri de hazır "taş gibi çift" (ikilemde kaldım bak)Salaklık değil o, saf ve doğal karizma. Sen ne anlarsın.
Anlamadığınız birşey var.Doflamingo aşk adamı değil.Zaten bütün Dressrosa kızları ona hasta.O da gönül eğlendiriyor.Şu resimden net olarak görülebilir.Dof'un gönlü dolu zaten, Croco'yu seviyor o. Jack ise daha açılamamış bile garibim. Dof savaşta açıldı en azından, seviyordu ve gitti konuştu. Jack de konuşacaktı belki ama harcadılar adamı.
Bebek elemana da hastalarAnlamadığınız birşey var.Doflamingo aşk adamı değil.Zaten bütün Dressrosa kızları ona hasta.O da gönül eğlendiriyor.Şu resimden net olarak görülebilir.