Onu görmemişim bir bakayım.Eh Dof öyle bir adam çok hayranı var işte naparsın one piece dünyasında bile popüler bir adam.O kadar mesajımı okudun, takıla takıla buna mı takıldın.
Cümle alemi Dof'a âşık ettim senin için zalım.
Onu görmemişim bir bakayım.Eh Dof öyle bir adam çok hayranı var işte naparsın one piece dünyasında bile popüler bir adam.O kadar mesajımı okudun, takıla takıla buna mı takıldın.
Cümle alemi Dof'a âşık ettim senin için zalım.
Jack yanıp tutuşuyor aşkından bir bilsen.Onu görmemişim bir bakayım.Eh Dof öyle bir adam çok hayranı var işte naparsın one piece dünyasında bile popüler bir adam.
O zaman Dof ondan daha güçlü demektir.Ama sanmıyorum Bellamy konseptini tekrar önümüze koyacağını mangakanın.Dediğim gibi üst düzey korsanların saldırması için caydırıcılık önemli değildir.Çıkar için herşeyi yapar korsan.Ancak sivil halk ve çer çöp tipler böyle ünvanlardan korkarlar.Yeni dünyada belli bir yere gelmiş bir kaptan tırsmaz böyle şeylerden.Siz Dof amiralden korkuyor falan diyorsunuz da yok öyle birşey.Savaşta desteğe gelen kaptanlar bile Kizaru'ya balyoz sallıyor. Amiralleri gözünüzde ilah yapmayın.Dokunulmaz değiller artık.Kurtarır tabi. :/
Da esas soru bu Jack bir Dof hayranı olabilir mi acaba Bellamy gibi. Aşıktır falan belki. Bak onun gibi psikopatça davranıyor, onun gibi kürk giymiş, onun gibi gülmeye çalışıyor, televizyondan gazeteden onu takip ediyor hep, başına iş gelince de savaş gemilerinde amiraller falan takmıyor direkt saldırıyor.
O çakma kürk Dofy giyiyor diye giymiş.Rosinante.
Nerede başladı o muhabbet, hangi sayfa? Söyle de aratma beniHacı ilk sayfalarda komple bunun muhabbetini yaptık ya geç kaldın sen.
İşte o da Jack'in bir altı gibi bir şeydir herhalde. Bu kürkle ilgili mevzu dönmezse olmaz...
İlk resim sağ altta Jack'e haber verelim diyen eleman ile 2.resimdeki ortada oturan boynuzlu aynı kişi.Jack'in has adamlarında da kürk var.
Yahu arkadaş niye lafı hep oraya çekiyorsun. Tamam kabul tamam, amiraller çöptür tamam.O zaman Dof ondan daha güçlü demektir.Ama sanmıyorum Bellamy konseptini tekrar önümüze koyacağını mangakanın.Dediğim gibi üst düzey korsanların saldırması için caydırıcılık önemli değildir.Çıkar için herşeyi yapar korsan.Ancak sivil halk ve çer çöp tipler böyle ünvanlardan korkarlar.Yeni dünyada belli bir yere gelmiş bir kaptan tırsmaz böyle şeylerden.Siz Dof amiralden korkuyor falan diyorsunuz da yok öyle birşey.Savaşta desteğe gelen kaptanlar bile Kizaru'ya balyoz sallıyor. Amiralleri gözünüzde ilah yapmayın.Dokunulmaz değiller artık.
14-15 falandı galiba. @Roo söylemişti bu kürk hiyerarşisini.Nerede başladı o muhabbet, hangi sayfa? Söyle de aratma beni
Belki Dofy'de bu Jack'a vurulmuştur Sonuçta Croco arasında bir sürtüşme olmuştu Kaidou'dan korkmasının nedeni de aşklarına engel olma olasılığı olabilirO zaman Dof ondan daha güçlü demektir.Ama sanmıyorum Bellamy konseptini tekrar önümüze koyacağını mangakanın.Dediğim gibi üst düzey korsanların saldırması için caydırıcılık önemli değildir.Çıkar için herşeyi yapar korsan.Ancak sivil halk ve çer çöp tipler böyle ünvanlardan korkarlar.Yeni dünyada belli bir yere gelmiş bir kaptan tırsmaz böyle şeylerden.Siz Dof amiralden korkuyor falan diyorsunuz da yok öyle birşey.Savaşta desteğe gelen kaptanlar bile Kizaru'ya balyoz sallıyor. Amiralleri gözünüzde ilah yapmayın.Dokunulmaz değiller artık.
Ben amiraller çöptür demedim.Artık novaların 2 sene önce gördüğü an ölümlerini kabullendikleri adamlar olmadıklarını anlatmaya çalışıyorum.Bulunulan denizde öyle şu an.Yeni dünya zorlu ve mücadele isteyen bir yer.Amiral bile olsan hiçbirşey çantada keklik değil. Neyse söylediklerimi kabullenmene sevindim.Yahu arkadaş niye lafı hep oraya çekiyorsun. Tamam kabul tamam, amiraller çöptür tamam.
Kürk hiyerarşisi dedin de ciddi bir şey sandım, meğer "kürk" kelimesi imiş Fakat mantıklı bir yorum olduğundan +1 (Oda prenses masallarını bırakıp aşk hikayesine çevirmeyi planlıyor olabilir )Yahu arkadaş niye lafı hep oraya çekiyorsun. Tamam kabul tamam, amiraller çöptür tamam.
14-15 falandı galiba. @Roo söylemişti bu kürk hiyerarşisini.