Op'un Op olduğunu unutmaya başladığımız günlerde şu sahne öyle iyi gelmişti ki, o gün Cavendish favori karakterlerim arasına girmiş, Oda'ya itimadım bir kademe daha artmıştı. Böyle ufak sahneleri çok takmıyor insanlar ama serinin ana ruhu burada abi. Trollük değil bu, içtenlik.adam troll ne bekliyorsunuz ki e.odadan
cavendishe, elindeki gülü yediren adamdan, her türlü trollük beklenir
valla benim umudumda bu yönde çerlo, ama hadi bakalım, e.odanın sagı solu belli olmaz. bir sey bariz oldumu, uyuzluguna degiştiriveriyor sanjinin kaderide, su an d.lerin kaderinden önemli hale geldi bu forumdaOp'un Op olduğunu unutmaya başladığımız günlerde şu sahne öyle iyi gelmişti ki, o gün Cavendish favori karakterlerim arasına girmiş, Oda'ya itimadım bir kademe daha artmıştı. Böyle ufak sahneleri çok takmıyor insanlar ama serinin ana ruhu burada abi. Trollük değil bu, içtenlik.
Bu bölümdeki flashback ile Sanji'nin gücünü de delikanlılığını da tekrar göreceğiz. Gün bizimdir.
Sanji'yi ezerse gör sen olayı.Pekoms tek atıyomuş filanOp'un Op olduğunu unutmaya başladığımız günlerde şu sahne öyle iyi gelmişti ki, o gün Cavendish favori karakterlerim arasına girmiş, Oda'ya itimadım bir kademe daha artmıştı. Böyle ufak sahneleri çok takmıyor insanlar ama serinin ana ruhu burada abi. Trollük değil bu, içtenlik.
Bu bölümdeki flashback ile Sanji'nin gücünü de delikanlılığını da tekrar göreceğiz. Gün bizimdir.