O Zoroya takmış sadece o kadar :/İyi de Luffy ile ne alakası var bu durumun ? Neyin gerçeği ?
Luffyden bahsediyoruz hep tamam bu saatten sonra malca duruma düşmez dedikçe daha beterini yaşatıyor bize.
O Zoroya takmış sadece o kadar :/İyi de Luffy ile ne alakası var bu durumun ? Neyin gerçeği ?
Umarım öyle olur.Sanji'yi çok merak ediyorum açıkcası bu bölüm çıkmaz diye düşünüyorum ama 10 bölüm içeresinde görünecek bence ya sence ?Merak etme Oda ile aynı kaderi paylaşıyorsunuz Yani Zoro ezilse de bir iki güldürüp birine tek attırır.
Oda Zoro'yu bi minkmen karşısında ıkındırttıysa.Luffy'ye neler yapar.Alakası bu.İyi de Luffy ile ne alakası var bu durumun ? Neyin gerçeği ?
Öyle bişey yok.O Zoroya takmış sadece o kadar :/
İyi de Zoro'nun malca bir şeyden bu duruma düşmüyor. Luffy'nin ise böyle duruma düşmesini malca bir duruma bağlıyoruz. Arada ki fark bu. Dediklerimize dikkat edelim. Luffy kızmasın. :SOda Zoro'yu bi minkmen karşısında ıkındırttıysa.Luffy'ye neler yapar.Alakası bu.
Öyle bişey yok.
Aynen katılıyorum.Keşke Zoro hemen atlamasaydı.Law room oluşturup bir şey yapamayıp rezil olsa iyi olurdu.İyi de Zoro'nun malca bir şeyden bu duruma düşmüyor. Luffy'nin ise böyle duruma düşmesini malca bir duruma bağlıyoruz. Arada ki fark bu. Dediklerimize dikkat edelim. Luffy kızmasın. :S
Çok az kişi mal davrandığından Luffy'nin bu duruma düştüğünü söyler.Çoğunluğun gözünde ise Luffy ezik gözükür.Mevzu malca davrandığından/davranmadığından bu duruma düşmesi değil.İyi de Zoro'nun malca bir şeyden bu duruma düşmüyor. Luffy'nin ise böyle duruma düşmesini malca bir duruma bağlıyoruz. Arada ki fark bu. Dediklerimize dikkat edelim. Luffy kızmasın. :S
Yanlış çok yanlış.Çok az kişi mal davrandığından Luffy'nin bu duruma düştüğünü söyler.Çoğunluğun gözünde ise Luffy ezik gözükür.Mevzu malca davrandığından/davranmadığından bu duruma düşmesi değil.
Doğru çok doğru.Yanlış çok yanlış.