MDL_Roronoa
Tayfanın geri kalanı ile makas çok açıldı bu ark, toplamaları lazım. Usopp artık Kuro'yu yenebilecek seviyeye geldi.
Adam WB'nin komutasında be Raiden. Yonkou'nun filo kaptanı. KK'nın oğlu. Az bile koymuşlar.Bunu diyecek birisinin çıkacağını biliyordum, bırak bu bilmişliği @mop, yakışmıyor sana.
Ödül tam olarak güce göre verilmiyor bunu ben de biliyorum elbette. İşte buna rağmen Luffy 550 etmezse sıkıntı büyük demektir. Soracağım soruya "Nereden biliyorsun?" diyeceksin ama cevabını sen de biliyorsun. Ace,Luffy kadar icraat yapmış mıdır? Ya da Luffy kadar hükümete bela olmuş mudur? Bunların cevabı benim açımdan belli. Luffy kadar olmadığı ortada. Hem Luffy'den az icraatı olacak hem de Luffy'den güçsüz olacak ve ona rağmen ödülü ondan yüksek olacak öyle mi? Mantığına uyuyorsa sen devam et ve bu tartışmaya beni katma derim öyleyse.
Ne çok biliyorsunuz arkadaş ya. :S
Gördüğümüz en yüksek ödül sırf o sebeplerden dolayı verilir mi emin değilim açıkçası.Adam WB'nin komutasında be Raiden. Yonkou'nun filo kaptanı. KK'nın oğlu. Az bile koymuşlar.
Oda'nın editörü geldi millet? Abi neden supernovaların erken çıkmasını istedin sen?Oda Ace'i çiziyor, sonra bakıyor ki ana karakterinin önünde engel. Hata yaptı tabi hemen hatasından dönüyor. Yoksa Ace şu an KK olmuş Kaido'ya emir veriyordu.