Roronoa Zoro
Dof u yendi hala Ace i geçmekten bahsediyorsunLuffy'nin ödül 550 milyona ulaşırsa Ace'i geçmiş derim. Luffy'nin yaptığı onca şeye rağmen 500 falan ederse daha yolu varmış derim öyleyse.
Dof u yendi hala Ace i geçmekten bahsediyorsunLuffy'nin ödül 550 milyona ulaşırsa Ace'i geçmiş derim. Luffy'nin yaptığı onca şeye rağmen 500 falan ederse daha yolu varmış derim öyleyse.
Ya Allah sanki Ace Akainu vs attıda tek attı. Siz ne ayaksınız. Hangi seriyi okuyorsunuz hiç bilmiyorum.Biz Yonkou , Amiralden bahsediyor millet hala Ace şöyle güçlü böyle diyor, yahu Ace mi kaldı piyasada, şuanki Luffy mahveder önceki Ace i , adamı amiral dengi ilan edenler var, neymiş Aokiji ye karşı koymuş, Aokiji dediğimiz adam Ace e tek atan Akaiunu magma adamla uzunca bir vs ye girmiş ve ona yara bırakmış, Ace kimde Aokiji ile kıyaslanıyor ?
Valla şunu yaptı bunu etti falan bilmem ben. Oda'nın kendisi de biliyor vereceği ödülün ne manaya geleceğini. 550 altı verirse hala Luffy'yi aşağıda görüyor demektir. Bana göre de Luffy geçmiştir ama dedigim gibi,kesin cevabı ödül gösterecek.Dof u yendi hala Ace i geçmekten bahsediyorsun
500 milyonluk Chinajo'yu yendi Luffy. Hem de kasmadan. 500 milyonluk Enel'i yendi. 120 milyonluk Zoro o Chinjao'u 3'e böler ardından kafa çıkarır. Ödül sadece güce göre verilmediğini öğrenemediysen bence sen bi' seriyi baştan oku, böyle olmaz.Luffy'nin ödül 550 milyona ulaşırsa Ace'i geçmiş derim. Luffy'nin yaptığı onca şeye rağmen 500 falan ederse daha yolu varmış derim öyleyse.
Ace'ı ezen biz değiliz her seferinde malum bazı arkadaşlar Ace ölmeseydi o güçlü olurdu yok Luffy nin önünde duruyordu.Ace Luffye engel olduğu için değil Luffy bir daha hiç kimseyi kaybetmiyeceğim detirttirip o gecen 2 yılda daha azimle calismasi için öldürülmüştür. Yoksa Ace ona engel oluyorsa zaten böyle bir karakteri bastan yaratmazdi. Açikcasida çok gereksiz bir karakter bence olmasada olurdu.Ya Allah sanki Ace Akainu vs attıda tek attı. Siz ne ayaksınız. Hangi seriyi okuyorsunuz hiç bilmiyorum.
Luffy Ace'i geçmiş olabilir fakat bu nasıl bir Ace nefretidir ezmedir. Adam amiral seviyesi değilse bile yakın seviyede bir adam. Aokiji'ye yeniliridi ama o işler öyle olmuyor kolay olmazdı. Seride yenildiği adam boş adam değil şunu bir anlayın artık. Nasıl bir nefrettir bu arkadaş.
Bunu diyecek birisinin çıkacağını biliyordum, bırak bu bilmişliği @mop, yakışmıyor sana.500 milyonluk Chinajo'yu yendi Luffy. Hem de kasmadan. 500 milyonluk Enel'i yendi. 120 milyonluk Zoro o Chinjao'u 3'e böler ardından kafa çıkarır. Ödül sadece güce göre verilmediğini öğrenemediysen bence sen bi' seriyi baştan oku, böyle olmaz.