Oda keşke gösterse.:SShanks çıksada kurtulsak senden :/
Oda keşke gösterse.:SShanks çıksada kurtulsak senden :/
Oda Kiddler Shanksı parçalamasın diye EN GÜÇLÜYÜ onların yanına göndermiş.Oda keşke gösterse.:S
Kaido, Kid ittifağına önce bir beni geçin sonra beni yenen adam olan Shanks'i düşünürsünüz diyecek.Oda Kiddler Shanksı parçalamasın diye EN GÜÇLÜYÜ onların yanına göndermiş.
WB yaşıyorken de Kaido En Güçlü Canavar ünvanına sahip. Birisi insanlar arasında en güçü diğeri tüm varlıklar arasında. Kaido WBnin unvanını değersiz kılacak kadar güçlüymüş işte.Ne pis fanlıktır. Adam en güçlü arkadaş. Hazmedelim lütfen. Ondan önce WB en güçlüydü, hadi ona bahaneler uydurdunuz ama Kaido'yu yedirmeyiz. Adam dipdiri. Allah bilir Kaido öldükten sonra da Mom veya Teach en güçlü olur ahahah. Shanks belki de en ezikleri la ahahaha.
Ben de WB'de o ünvan var iken böyle bir ünvana sahip olduğunu düşünüyorum. Evet bundan sonrada Dünyanın en güçlü Kadını diye Big Mom'ı görürüz. En güçlü yaratık Kaido. Big Mom'da yaratığa benzemesine rağmen kadın kategorisinde. Bakalım neler olacak.WB yaşıyorken de Kaido En Güçlü Canavar ünvanına sahip. Birisi insanlar arasında en güçü diğeri tüm varlıklar arasında. Kaido WBnin unvanını değersiz kılacak kadar güçlüymüş işte.