BB 2 meyve yiyorda bence Oda bunu yaparsa ben şahsen hiç şaşmamOne Piece evreninin tüm kurallarını bozacak imba bir karakteri Oda'nın çıkaracağını sanmıyorum, Kumadori gibi biri olabilir.
BB 2 meyve yiyorda bence Oda bunu yaparsa ben şahsen hiç şaşmamOne Piece evreninin tüm kurallarını bozacak imba bir karakteri Oda'nın çıkaracağını sanmıyorum, Kumadori gibi biri olabilir.
BBear 2'den fazla meyve de yiyebilir, bunu karanlık meyvesinin mantığına oturtabilir, ama meyve yiyip suda batmama gibi bir olgu yok. Demir kurallardan biri bu, meyve yersen suda çekiç olursun.BB 2 meyve yiyorda bence Oda bunu yaparsa ben şahsen hiç şaşmam
Ben o anlamda demedim ki sen yanlış anladın meyve yiyor fakat meyve etki yapmıyor yani nasıl anlatsam 2 meyve yiyen ölüyor denildi ya bu ölmek için meyveleri yemiştir fakat ölmüyor Yani meyve etki göstermiyor ama Oda böyle birşey yapmiyacağı için sadece düşünce.BBear 2'den fazla meyve de yiyebilir, bunu karanlık meyvesinin mantığına oturtabilir, ama meyve yiyip suda batmama gibi bir olgu yok. Demir kurallardan biri bu, meyve yersen suda çekiç olursun.
Ben anladım galiba Kaido neden WBnin yanına gidiyordu.Ben bu hayatta kalacam o ölecek he dedi onu kurtarmaya gidiyordu kesin Sonra Shanks bunu birşey diyerek ikna etmiştir.
Açıkcası marineford WB den güçlü olduğunu düşünüyorum Kaidonun Shanks'da güçlüdür ve Big Mom'da güçlü olabilir açıkcası WB'yi güçten düştükten sonra gördük.Kaido Shanks ile kapışsa ki bence kapısmazlar olaki kapıştılar iki tarafta kazanabilir hangisi kazansa öyle cok şaşırılcanı sanmam.Kaido Akainuyla vs atsa Kaidonun ezici sonuçla kazanıcanı sanìyorum.Kusura bakma ama marinefordda WB en güçlü değildi Shanksda Kaidoda yenerdi onu BigMom'ı bilmedimiz icin yenermi emin değilim.Söylediklerinden sadece 3 amirale katılıyorum zaten yenmek için 3 amiralden aşağısı ueyerli olmaz.Arkadaşlar Kaido güzel giriş yaptı karizmatik tamam eyvallah da. Yok shanksı döver yok wb den güçlüdür. Bu adamları unuttunuz sanırım Hadi onu da geçtim neredeyse akainuyu teklere getirmişsiniz yuh artık arkadaşlar naptınız. WB dünyanın en güçlü adamıydı bunu unutmayın hele hele marinefordda 3 amiral akainu hariç (ki o halde bile wb tayfasının üstünden kolayca geliyordu ) sapasağlam ayaktaydı. 3 amiral kaidonun dileğini çok rahatlıkla yerine getirir atlamasına gerek yok ordan burdan Luffy vs kaido da olucak gibi gözüküyor bakalım..