Ne alaka şimdi ? Yahu ne alaka ? Nedir yani alakası ne ?Bu Kaido zarar görmüyorsa onu yenebilecek 2 adam var bana göre. Aokiji ve Law. Bakalım karşısına kimi çıkaracak Oda.
Ne alaka şimdi ? Yahu ne alaka ? Nedir yani alakası ne ?Bu Kaido zarar görmüyorsa onu yenebilecek 2 adam var bana göre. Aokiji ve Law. Bakalım karşısına kimi çıkaracak Oda.
Law'ın kesişinin güçle alakası yok. Hakiyi aşsa yetiyor. İstediğin kadar dayanıklı ol. Aokijide öyle. Jozu örneğinde olduğu gibi dayanıklılıkla alakası yok adamın.Ne alaka şimdi ? Yahu ne alaka ? Nedir yani alakası ne ?
Ben de merak ettim. Güzel yerlere değindin. Böyle vurduğunu zıbartan biri olsa güzel olur. Fiziksel olarak dövüşen biri olsa çok güzel olur.Yalnız Kaido çok şekil hakkını vermek lazım. Savaş stilini çok merak ettim. Meyve var mı? Yoksa, düz yumruk/tekme mi atıyor? 100 canavar neyi temsil ediyor? 100 canavar gücünde denmek mi istiyor mangaka? Malum g4'lü yumruğun işlemediği canavar var. Bu onun gibi 100 tanesine bedel fizik güce sahipse üstüne de hayvan gibi hakisi vs varsa adamın ümüğünü sıkar yeminle.
Ahahahahahah yahu lawın poklu hakisi , Kaidoya yeter mi sanıyorsun ? Nasıl bir hayal dünyan var senin :/Law'ın kesişinin güçle alakası yok. Hakiyi aşsa yetiyor. İstediğin kadar dayanıklı ol. Aokijide öyle. Jozu örneğinde olduğu gibi dayanıklılıkla alakası yok adamın.
Ben yener demedim zaten. Neden anlamak istemiyorsun. Ona sıkıntı çıkarabilecek yeteneğe sahip adamları söyledim sadece.Ahahahahahah yahu lawın poklu hakisi , Kaidoya yeter mi sanıyorsun ? Nasıl bir hayal dünyan var senin :/
Daha Vergoyu yeni geçmiş haki olarak :/ Kaidoyu mu kesecek ? ahahahahah ulan ya
Yonkou hakisini geçecek öyle mi law ? Daha Mingoyla başa çıkamıyor olm şaka mısın.