Kafa çarpıştırıyosa mı ? komik mi la bu ?Tuttum seni.
@Sdf Mübarek akıl var mantık var. Şimdi sen bi düşün, çarpışıyordu demek ne demek? Ya çarpışıyordu derken kafalarını çarpıştırıyorsa? Senin mantığın bununla aynı. Kimse iki meyve yiyemez dendi, BB yedi. Sonuç? İki meyve yenmez diyenler yalan mı söyledi? Hayır çünkü o ''Bilinen.'' Peki bilinmeyen ne? BB'nin çift meyve sahibi olabilmesi. Bu seride bir şey Oda'nın ağzından çıksa bile inanmayacaksın.
Aynısı burada da geçerli, denizciler dedi ki daha iki gün önce karşı karşıya geldiklerini biliyorlar. Eee bunlar düşman ne düşünecekler? Elbette savaştıklarını düşünecekler. Müzakere etme durumları yok mu?
Sen ne anladın mesela '' Shanks daha iki gün önce kaido ile çarpışıyordu savaşa nasıl yetişebildi ? '' cümlesindeki çarpışıyordu lafından ? Sence ne anlamamız gerekiyo bi de bana Allah için burdaki çarpışıyordu kelimesinden biz akıl sahibi insanlar ne anlamamız gerekiyor ?
Kaido ve Shanks tereyağlı güreş yapıyodu bence ben bunu anladım şahsen...
İki meyve yenemez demiş BB yemiş bununla benim söylediğimin ne alakası var kardeşim ortaya bi kural koymuyor söyleyen zatı muhterem önemli bi herif bile değil ve galiba hep bir ağızdan söyleyip şaşırıyor denizciler... Burda denizcinin dilimi sürçtü yani çarpışıyor derken onumu kastediyosun !?
Yada japoncadan çeviri hatasımı var ? Çarpışıyordu demek çarpışıyordu anlamına geliyor kardeşlerim basit yani altında bişey aramayın.
Shanks kaido yu iki gün bir güzel dinlene dinlene dövmüştür. Ben mangada geçen bir cümleye dayanarak bunu çıkarıyorum önceki msjlarda açıkladık aksini ıspat edecek olan buyursun...
Son düzenleme: