Ben ne bileyim kardeş ben mi yazdım mangayı
Allah Allah o laftan çıkıp çıkabilecek sonucu söylüyorum sana...
varan 1 Shanks kaidodan kaçmadı açıklamasını yaptık
varan 2 oturup arkadaşça muhabbet etmediler çarpıştılar kelimesi geçiyor
varan 3 kaidoya yenilmiş olamaz yenilse savaşa gelemezdi
varan 4 çarpışarak kaçmış savaşa gelmiş olamaz hem vakit alır hemde ozaman savaşa kaido da gelmiş olurdu
peki sen varan 5 deyip bunları çürütebilir misin kardeş =) ? Ben ne yapayım demek ki Shanks , Kaidodan okadar güçlü ki yara almadan pert etti yaşayan en güçlü yaratıkçığı ne yapalım yani ? Ölek mi ne yapak fanı manı değilim ben sana olanı söylüyorum. Çok merak ediyosan Ben nami ve robin fanıyım kardeş sapığım ben...
Olan şeyi inkar mı edelim yani şimdi ? Shanks abimiz iki gün dinlene dinlene dövmüş işte Kaidoyu ayrıca belki kendi yaralanmadı ama gemisinin içinde 50 tane yaralı tayfa üyesi var ne biliyoruz... Shanksın tayfasında kimler var kimler yok hepsini biliyomuyuz bir kaç bilinen karakter den başkası muallakta üye sayısı muallakta...
Hem belki Shanks ta yaralandı ne biliyosun çaktırmıyo belki karizma bozulmasın diye. Belkide hiç yara bile almadı direk ezdi ? Yani bu herifi Gol D. Roger yetiştirmiş.
Valla bilemeyiz şu an nasıl geçti ne oldu kaido ile savaşırken bilemiyoruz tek kesin olan kaido abimiz shanks abimizden dayak yedi burası kesin...