Bana Kaidonun girişi daha çok şunu hatırlattı. Keşke savaşın ortasına dalsaydı böyle
Capon evide olabilir.
Bence altaki sey bir gemi bana öyle geliyor
1- En güçlü Canavar demiyor, yaratık diyor.Yahu bu adam bugün mü En Güçlü CAnavar oldu? Sizin mantiğınıza göre Kaidonun dün değil de sadece bugün en güçlü olması gerekiyor. Benimki saçma da mantıklı olan bu mudur yani? O tanımdaki yükleme ne zaman diye sorunca hangi cevabı alıyorsunuz? En güçlü. CAnavar olarak BİLİNİR diyor. Adamın ünvanı 7 düvele yayılmış fi tarihinden beri bu ünvana sahip. Yok efendim ölenleri kapsamıyor. Bence daha saçma olan yorum bu.
Bu gölge Kaidonun gökyüzü adasındaki görüntüsü adamı başka yerde Kaidoyu arıyor.
Bence altaki sey bir gemi bana öyle geliyor
2 en güçlü mü En iyi kılıç ustası Mihawk ile En çok aranılan suçlu Dragon var bunların güç olarak Kaido'dan aşağı olduğunu düşünmüyorum naçizane, bu 7 yenilginin içinde olabilirler veya kaido'ya yeni yenilgiler tattırabilecek kapasitedelerZamanında tek en güçlü var deyip dururdun hatta 1 kaç hafta öncesi.
Ama bak şimdi bu, 2 en güçlü oluvermiş ve zamanla bu,
3 olacak hatta 4 sadece bırak zaman o meseleyi halletsin.bunlar mis gibi dek be usta.
1- Beast diyor, bu kelime CANAVAR anlamına gelir. Okuduğun çeviride YARATIK yazması CANAVAR çevisinin yanlış olduğunu göstermez. Eş anlamlı sayılabilecek kelimeler zaten.1- En güçlü Canavar demiyor, yaratık diyor.
2- "Karada, denizde ve havada... yürüyen, yüzen tüm canlılar arasında bu korsan en güçlü YARATIK olarak bilinir." gördüğün üzere canlılar arasında diyor. Ölü demiyor. Açık ve net.
Yani bu kadar netken hala zorlama ile gidip gelmiş geçmiş tüm ırkları, yaşamış, ölmüşleri dahil edip yorumlaman ne kadar mantıklı?
aynısını demek istememiştir o o zamanın bu buzamanın lafıBende fikrimi söyleyeyim bari
Beyazsakal yaşarken Kaido'ya en güçlü yaratık Beyazsakal'a en güçlü adam deniyordu böyle denince denk gibi duruyor fakat bence Kaido o zaman da Beyazsakaldan daha öndeydi ama böyleydi lakapları. Beyazsakal ölünce millet tabi abi Kaido'ya denk insan kaldı mı ya diye diye en güçlü imparator ve yeryüzünde yaşayan en güçlü varlık olarak onu nitelendirdi.
Ama seride bu adamı rakipsiz yapmayalım bu adamı 3 yonkonun da yenebilme ihtimali var. 3 yonko kadar olmasa da Garp'ın da şansının olduğunu düşünüyorum