Unvanların açıklaması halk. Jinbei diyor ki (BB için) halk ona çoktan unvanı vermişti: yonko diyor. Rayleigh diyor ki (Roger için) dünyada kk olarak ANILMAYA başlandı. Halk arasında yayılıyor bunlar. Yani bir kurum bunları teste sokup evet bu en güçlü insan bu en balık adam bu güçlü yaratık demiyor. Halk en güçlü olarak kimi görür bu seride? Roger'ı. Denizleri fetheden adam o. Peki o ölünce? İki aday var: WB ve Garp. Kaido genç duruyor yahu dün de söyledim, bunların jenerasyondan değil o adam. WB, Roger ile denk dövüşürken Moria, Kaido ile denk dövüşmüş. Kaido sonradan yükselen bir adam yani. Şimdi soruyorum size: halk neden Kaido'ya en güçlü canlı desin? Bunu demesi için ilk olarak canlıları sınıflandırmış olmaları gerekir ayrı ayrı. İkincisi Kaido'nun bulunduğu türde en güçlü ilan edilmesi lazım. Buraya kadar tamam, olabilir bunlar. Ama insanların da işin içine katılması için bu adamın WB'yi yenmiş olması gerekli. Bakın denk dövüşmesi yetmez, eşitlerse eğer en güçlü canlı diyemezler çünkü onunla eşit bir insan var. En güçlü iki canlıdan birisi denilebilir anca. Ama öyle denmemiş canlı denmiş. Peki Kaido'nun WB'yi devirdiğine dair bir şey var mı? Yok. Olduğuna ihtimal verir misiniz? Ben vermem.
edit: Hala daha yonkolar denk diyenlere de hayret ediyorum. İki tanesine en güçlü denmiş, ayırılmış hala daha denkler. La en güçlü en.