moriacı
Herkes takmış kimin en güclü olduguna. Ne gerek var ki böyle bir tartışmaya? bence gereksiz.
Hatırlasam zaten yazardım eski rayleigh olacakta çılgın rayleigh kızaruyu çoşturuyor diyecektikEn güçlü olan kişi Shanks mı? Böyle bir bilgi hiç duymadım. Eğer gösterirsen iyi olur ama Luffy'nin BAA'da 50 bin kişiyi bayılttığında Rayleigh ve Shanks'ın 100 bin kişiyi bayıltabileceğini söylemişti.
Ben bir tek senden duydum bu dediğini. Eğer öyle bir bilgi olsa Shanks fanları zaten bunu sürekli yazarlardı. İşte genç Rayleigh de bence şu anki Shanks seviyesindedir.Hatırlasam zaten yazardım eski rayleigh olacakta çılgın rayleigh kızaruyu çoşturuyor diyecektik
Benim hatırladığım Moria insan değildi, insan olarak sayılmayan türler arasında, dev, cüce, balık adam gibi örneklerde gösterilebilir. Yani illa kaplan, aslan olmak zorunda değil.Sizin dediğinizde gayet mantıklı. İnsan olmayabilir, ancak bu sizin düşünceniz. Bu tür boynuz veya farklı özelliklerin, One Piece'te insan ırklarının farklı yorumlanması ve çizilmesi olarak görüyorum.
Balık adamları anlarım da Cüce ve Devlerin insan ırkının çeşidi olmadığı kanısına nereden ulaştın hacı? çünkü, cüce ve devlerin insan ırkının farklı türlerinden olduğu kanaatindeyim, her ne kadar kesin açıklaması olmasa da.Benim hatırladığım Moria insan değildi, insan olarak sayılmayan türler arasında, dev, cüce, balık adam gibi örneklerde gösterilebilir. Yani illa kaplan, aslan olmak zorunda değil.
Not da söyledim. İnsan türleri altında farklı şekilde elemanlar var Uzun bacaklılar, kollular gibi onlar kabile adı altında nitelendiriliyor. Ama cüce ırkı ve dev ırkı tamamen insanlardan uzak ırklar.. Tamam dev bile biraz kabul edilirken cüceler kesinlikle insan katogorisine girmiyor. Nasıl başka evrenlerde insana çok benzeselerde Elf lerde insan ırkından sayılmıyorsa onlarda aynı şekilde sayılmıyordur büyük ihtimal. Tabi bu kısmı tamamen tahmin ama. :/Balık adamları anlarım da Cüce ve Devlerin insan ırkının çeşidi olmadığı kanısına nereden ulaştın hacı? çünkü, cüce ve devlerin insan ırkının farklı türlerinden olduğu kanaatindeyim, her ne kadar kesin açıklaması olmasa da.
Pizarro. Kaido'nun adamları hep boynuzlu,Pizarro'yu nasıl tayfaya katmamış acabaBeyler sadece tahmin ama bb nin tayfada da aynı boynuzlu biri vardı kardeşi olmasın o? Güçsüz de değil yani sv 6 da en güçlülerden bir eski korsan.