Telden yazarken başkasına yanıtlıyorum. Sanki yanlışlıklar da, diyeceğim o ki bellamy çok çerez geliyor, yakıştıramıyorum onu tayfaya...konunun özü o@DxNoVa bana demek istediğin bişi var mı? Karıştırmışsın ortalığı.
Telden yazarken başkasına yanıtlıyorum. Sanki yanlışlıklar da, diyeceğim o ki bellamy çok çerez geliyor, yakıştıramıyorum onu tayfaya...konunun özü o@DxNoVa bana demek istediğin bişi var mı? Karıştırmışsın ortalığı.
Kıral Riku gelse daha iyi, ya da Tank. :STelden yazarken baskasina yanitliorm sanki yanlisliklada,diceim o ki bellamy cok cerez gelio,yakistiramiorm onu tayfaya...konunun ozu o
Dof'un gözlüğüne bile razıyımKıral Riku gelse daha iyi, ya da Tank. :S
Aynen ôyleYani Dragon'un 1 numaralı adamı oluyor.
Dof'un gözlükler', Luffy taksın gitsin Big Mom'a tek atsın o derece.Dof'un gözlüğüne bile razıyım
Yok sanırım.Bu hafta bölüm var mı?
Ben Bellamy'nin tayfaya katılmasını isterim ama başka bir tayfaya katılma olasılığı daha yüksek gibi, en olmadı Dressrosa'da kalır artık.İş bir tek hayalle bitmiyor işte. Oda seçerken hayal + tipleme uyumu + meyve yada yetenek destegine bakiyor ve buna gore belirliyor bence. Bu sekilde dusununce bellamy nin bizim tayfaya hicbir sekilde geregi yok. Meyvesi bile luffynin cakmasi gibi duruyor.