Luffydir o Luffy Big Mam a boşuna meydan okumadı Shanks ne alaka ..
Zaten bize bakan biri olarak düşününce Luffy'e benziyor. ( Kafasında şapka var gibi duruyor.) Yanlamasına bakınca Shanks gibi duruyor.Luffydir o Luffy Big Mam a boşuna meydan okumadı Shanks ne alaka ..
Bir zaman atlaması daha olur, o kişi Luffy olur. Shanks ölünce anısına onun gibi giyinmiştir.:SZaten bize bakan biri olarak düşününce Luffy'e benziyor. ( Kafasında şapka var gibi duruyor.) Yanlamasına bakınca Shanks gibi duruyor.
Tamam nasıl anlamak istiyorsan.Bir zaman atlaması daha olur, o kişi Luffy olur. Shanks ölünce anısına onun gibi giyinmiştir.:S
Güç konusunda hakkı verilmiyor genelde katılıyorum ama seviliyor bence. Bu arada dikkatimi çekti koca dressrosada Violet haricinde meyve kullanıcısı niye yok acaba? Doflar sonradan geldi onları saymayın ama düşününce aklıma gelmedi var mı Violet dışında meyve kullanıcısı?Senin kadar emin değilim bu konuda. Özellikle güç olarak çok aşağılarda görünüyor sıralamalarda.
Leo ve Manshelly.Güç konusunda hakkı verilmiyor genelde katılıyorum ama seviliyor bence. Bu arada dikkatimi çekti koca dressrosada Violet haricinde meyve kullanıcısı niye yok acaba? Doflar sonradan geldi onları saymayın ama düşününce aklıma gelmedi var mı Violet dışında meyve kullanıcısı?
Bunlar cüce krallığından dressrosa halkından değilki.Leo ve Manshelly.
Mazileri çok geriye gidiyor, artık Dressrosalılar. Ayrıca asıl yerlileri dahi olabilirler.Bunlar cüce krallığından dressrosa halkından değilki.
Geçmişi hatırlayamadım. Sadece bir kişi oluyor böylece. Toplamda 3, bence fena değil.@meeteor alıntı yapamıyorum bazen etiketleyeyim.Violetin zaten vardı meyvesi. Dof da o yüzden dokunmadı ona tayfaya aldı.