Alpamis
O zaman ittifağa ne gerek var ? Sonuçta sadece darbe yansıtacak. Darbe alması gerekiyor ?Meyvesini geliştirip böyle bir güç elde edebilir iki yılda.
O zaman ittifağa ne gerek var ? Sonuçta sadece darbe yansıtacak. Darbe alması gerekiyor ?Meyvesini geliştirip böyle bir güç elde edebilir iki yılda.
Darbe aldıkça kendi tayfası da ölüyor çünkü.O zaman ittifağa ne gerek var ? Sonuçta sadece darbe yansıtacak. Darbe alması gerekiyor ?
Nasıl yani ?Darbe aldıkça kendi tayfası da ölüyor çünkü.
Doflamingoyu ne dövdüler ya :/ İnsanın içi cız ediyor :/Rezaleti yazayım buraya.
Kid ittifakı kılıcı elinden alacak.Hawkins Shanks'a meyve gücüyle darbeleri yansıtacak.Sonra Shanks çaresiz vaziyetteyken luffy gelip onu kurtarıp artistlik taslayacak. :/
Kizaru vurdu buna tayfasından iki kişi öldü. On adamla bir amiralin karşısına çıkmamalıydım dedi ya.Nasıl yani ?
Bu nerden çıktı, kim tayfasının vodoo bebeklerini yapıp savaşa girer de tayfasını feda eder?Kizaru vurdu buna tayfasından iki kişi öldü. On adamla bir amiralin karşısına çıkmamalıydım dedi ya.
Kendi tayfasından adamlar mı ölecek yani ? Bunun neresi kullanışlı. Bu arada darbenin o kişiye gitmesi için o kişilere bir şey bağlıyordu. Yani rakibe yönlendirmesi için bir şeyler yapması lazım. Ayrıca kendi adamlarına mı vurduracak darbeleri ? İttifak bu yüzden mi var ? Kid kendine böyle bir şey yaptırır mı ?Kizaru'u vurdu buna tayfasından iki kişi öldü. On adamla bir amiralin karşısına çıkmamalıydım dedi ya.
Gazetede yazdığı gibi Law + Luffy ittifakı sayesinde. O kadar da olsun.Ama baya etkili bir olay oldu novalar bile büyük olay olarak görüyor yaptıklarını.Doflamingoyu ne dövdüler ya :/ İnsanın içi cız ediyor :/
Birde bağlıyorlar fındık çüvalı gibi
Sonuçta belli sayıda darbe yeme şansı olacak. İttifak niye saçma olsun?Kendi tayfasından adamlar mı ölecek yani ? Bunun neresi kullanışlı. Bu arada darbenin o kişiye gitmesi için o kişilere bir şey bağlıyordu. Yani rakibe yönlendirmesi için bir şeyler yapması lazım. Ayrıca kendi adamlarına mı vurduracak darbeleri ? İttifak bu yüzden mi var ? Kid kendine böyle bir şey yaptırır mı ?
Yahu adamlarını mı kullanacak ? Saçma değil mi ?Sonuçta belli sayıda darbe yeme şansı olacak. İttifak niye saçma olsun?