Kong'a da Garp rest çekiyor. Bu bir şeyi kanıtlamaz ki. Aslında ben Akainu'n WG'nin her hareketini kabullendiğini sanırdım. Ama adamın tek terdi kendi adalat anlayışı ve donanamanın itibarı imiş. Baya şaşırttı beni bu adam.Akainu sadece lafta ya.Hani bir laf vardır.Havlayan köpek ısırmaz diye.O hesap işte.Astı bile rahatça posta koyup rest çekebiliyor.Akainu'nun otorite sorunları olduğu belli.
Adamlar hoşt dediler la, daha ötesi yok.http://img.bato.to/comics/2015/07/10/o/read559fc636ecb6b/img000005.jpg
Kutsal olan herşeyin aşkına siz işe yaramaz bunaklar saçmalayı bırakacak mısınız.
Hahahah reis , açıp açıp bu sözü okuyorum.
Alayına Sakazuki...
Hakaretlerini göz ardı etmeyecez dilini tut felanla yetindiler.Adamlar hoşt dediler la, daha ötesi yok.
Orda kel harbi boş konuştu. Babam kapıştırdı sanki 2 amirali. Ne olacaktı sanki :/Hakaretlerini göz ardı etmeyecez dilini tut felanla yetindiler.
Birşey yaptıkları yok , o kel kafalı hemen lafı değişti Kuzan'a getirdi lafı Saka-san yine lafı koydu '' o salak bizden mi olum ne diyorsun '' felan diyerek.
Maksat lafı değiştirmek , kendileri istediler Akainu'u , başa geçince laf geçirirz felan diye düşündüler ama yemedi.Orda kel harbi boş konuştu. Babam kapıştırdı sanki 2 amirali. Ne olacaktı sanki :/
Kuzan ile kapışmalarının sonucunda bir tarafın sen haklısın abi diyip diğer tarafın elini öpeceğini sandı sanırım.Orda kel harbi boş konuştu. Babam kapıştırdı sanki 2 amirali. Ne olacaktı sanki :/
Altın Racır'ın ardında bıraktığı One Piece'i aramaya koyulup bu meseleyi halledebilir. Zaten ondan sonra Sakazuki'den kıralı olmaz.Aslında akainu ayrılsa hükümetten ne güzel olur.Ama para yok iste.