Alpamis
Belki de her şey olup bittikten sonra teslim edecek.Şapkayı teslim ettiği an One Piecein biteceğinin farkında mısın peki ?
Belki de her şey olup bittikten sonra teslim edecek.Şapkayı teslim ettiği an One Piecein biteceğinin farkında mısın peki ?
Seri bitmiş oluyor işte artık. Şapka o zaman önemsizdi. Artık bir hazine görevi görüyor. Bir Miras :/Belki de her şey olup bittikten sonra teslim edecek.
Böyle olur, aklıma yattı. Gözyaşı döker bi' de bir damla, adettendir.Seri bitmiş oluyor işte artık. Şapka o zaman önemsizdi. Artık bir hazine görevi görüyor. Bir Miras :/
O teslim edildiğinde biz artık Luffyin macerasını izlemiyor oluruz. Doğal olarak hikaye biter.
Shanksın akıbeti belli aslında /: Ya finalde Luffy ile görüşecekler.
Yada mezar ziyaretine gelip finalde şapkayı koyacak.
Shanks zaten onu geçtiğinde şapkayı ona teslim etmesini istiyor. Yani her şey olup bittikten sonra şapkayı Shanks'e teslim eder ve son.Seri bitmiş oluyor işte artık. Şapka o zaman önemsizdi. Artık bir hazine görevi görüyor. Bir Miras :/
O teslim edildiğinde biz artık Luffyin macerasını izlemiyor oluruz. Doğal olarak hikaye biter.
Shanksın akıbeti belli aslında /: Ya finalde Luffy ile görüşecekler.
Yada mezar ziyaretine gelip finalde şapkayı koyacak.
İşte mesela ölüsüne mi yoksa dirisine mi ?Shanks zaten onu geçtiğinde şapkayı ona teslim etmesini istiyor. Yani her şey olup bittikten sonra şapkayı Shanks'e teslim eder ve son.
Senin dediğin çok klişe bir durum. Bak o kadar klişe ki adamlar sahneyi bile çizmişler..)İşte mesela ölüsüne mi yoksa dirisine mi ?
Ben ölüsüne diyorum ve varımı yoğumu koyuyorum.
Eğer Shanks birisi ile vs atacaksa öldürecektir işte :/ Anlayın la veriyor mesajı işte
Böyle olur, aklıma yattı. Göz yaşı döker bi' de bir damla, adettendir.
Kid'i hiç yonkou almadan Luffy'e eşit çizerse seri sonunda hiçbir şeyin hakkını vermemiş olur. Zaten bu zamana kadar yaptıkları tam bir muamma. Sadece işe yarar tek bir şeyini biliyoruz o da Big Mom gemilerine musallat olmuş. Öyle ya da böyle bir yonkou alması lazım.Shanks sevdandan vazgeç bence :/ Kidi o kadar yüceltip orada harcatmaz. Kenpachi yazmış bak :/
Eğer yonkou almaya gönderecekse illa ki birini alır senaryo öyle işler. Yoksa karakter boşa gider. Senaryo tıkanır.
Ayrıca Shanks Tanrı felan değil arkadaş. Tamam karizma adamda bu kadar abartmayın la :/
Sonu Netero veya yamaji gibi olacak adamın sizin yüzünüzden