Bu adamlar hangi mantıkla Shanks'a saldırmayı planlıyor, anlamak güç.
Yonkoulara bakıyoruz şimdi. Big Mom , güçlenme peşinde adalara çöküyor. Kaido yapay meyve peşinde güçlenmeye çalışıyor. BB allahın emri zaten güçlenmeye çalışıyor. Shanks'da öyle bir konu geçmedi. Bunlarda kendilerine güvenip Shanks'ı seçmiş olabilirler. Ama Kid 'in yeneceğini düşünmüyorum. Big Mom'un gemilerine saldırmalarından dolayı Big Mom bunları yakalayacaktır. Shanks'ın tayfasındaki tüm üyeler özel çizilmiş üyeler. Şimdi Shanks'a 3 ünü yener mi ? sanmıyorum. Luffy Doflamingo'da zorlanmışken. Luffy'den güçsüz Hawkins le Apoo 'nun hiç şansı yok . Belli seviye altındaki karakterlerde karşındaki için çöp niteliği taşıyor. Tek atar geçer Shanks onlara. Onu geçtim bunun Beckmann i var Yasoop u var Lucky Roo'su var. Shanks tayfası özel bir tayfa. Luffy - Shanks , Usopp- Yasopp ve tabiki Beckmann,Roo-Luffy karşılaşmaları gereken karakterler. Çoğu kişi karşılaştıklarınca neler olacak diye yıllardır düşünmüştür zaten . Yem yapıyor Shanks'ı . Ha baktık uzun bir arc yapıyor Kid ittifağına Shanks üzerine yollarken. O zaman inecek deriz. 1 bölümde geçiştiremez Shanks'ı. Ama Kid ittifağının peşine Big Mom düşerse ve hazır bizimkilerde Big Mom ile çatışma içerisinde. Gerek Luffy'nin balık adam adası benim demesi ,gerekse yanlışlıklada olsa bomba göndermesi yüzünden Luffy de Big Mom'un aradığı kişiler arasına katılacaktır. Bu yüzden belki önümüzdeki arctan sonra ( umarım Wano olur ) Luffy ittifağı + Kid ittifağı vs Big Mom görebiliriz. Oradan da bizimkiler Kaido'ya yürür. Bence böylesi daha güzel olur . Big Mom ile düşman olan iki ittifak grubu karşımızda var . Kaido bireysel olarak daha bizimkilere bilenmiş değilken hemde
Hawkins hesaplayıp Shanks'i yenme ihtimaliz var dediyse ki bu ihtimal % 1 olsa bile bunlar davranmıştır.
Bütün Yonkouları yenme ihtimalleri var zaten . Ama etliye sütlüye karışmayıp,güçlenmeyede çalışmadığından daha kolay hedef diye seçmiş olabilirler. Ama bilmiyorlar ki Shanks'ın arkası sağlam. Shanks'a saldırmaya giderlerken WB tayfası bunların karşısına çıkıp geri postalasa çok güzel olur aslında . Özledim Marco gilleri
Yani işin özü şu gençler. Bildiğimiz üzere Big Mom ,Kaido,BB güçlenme peşinde . Bu yüzden Kid ittifağı güçsüz görüp Shanks'a saldırmayı amaçlamış olabilirler. Ya da Shanks'a saldırmaya kalkacaklar ki bizde bu sayede Shanks ne ayak onu öğreneceğiz. BB ye Aokiji katılması gibi. Belki haber alamadığımız WB korsanları Shanks'ın tayfasına katılmıştır ? Yoksa BB de hazır Aokiji de varken neden saldırmıyorlar bunlar Shanks'a . Kid ittifağı bile Shanks'ı hedefleyebiliyorken? Kafamda deli sorular