Roronoa Zoro
Sadece cool :/Hepsi benden sonra gelir bu konuda. Ben 1 gerisi hepsi.
Hawkins konusunda haklısın ama bence duygusuz biri olmasından kaynaklı bu durum.
Sadece cool :/Hepsi benden sonra gelir bu konuda. Ben 1 gerisi hepsi.
Hawkins konusunda haklısın ama bence duygusuz biri olmasından kaynaklı bu durum.
Meyve konusunu Vegapunk üzerinden, hakiyi de Dragon üzerinden detaylandıracak bence. Çok uzun bir yazı okuduktan sonra bunda karar kıldım.Kesinlikle, ayrıca şeytan meyvesi hakkında bir şeyler öğreneceksek tayfa üzerinden olmalı.
Kid'in zeki olduğunu sanmıyorum zaten fikir Killer'dan çıkmıştır fakat ne kadar mantıklı olduğu tartışılır.Kid'i zeki sanıyordum. Sadece Luffy'nin zeka seviyesindeki biri ilk hedef olarak Shanks'ı seçerdi.
Shanks ne olacak ?Meyve konusunu Vegapunk üzerinden, hakiyi de Dragon üzerinden detaylandıracak bence. Çok uzun bir yazı okuduktan sonra bunda karar kıldım.
Shanks en fazla Luffy naber falan der, o kafada ve karakterde biri değil. :SShanks ne olacak ?
Bu adamlar hangi mantıkla Shanks'a saldırmayı planlıyor, anlamak güç.Kid'in zeki olduğunu sanmıyorum zaten fikir Killer'dan çıkmıştır fakat ne kadar mantıklı olduğu tartışılır.
Kid onun kılıcını çekebilirim demiştir.Bu adamlar hangi mantıkla Shanks'a saldırmayı planlıyor, anlamak güç.
Teachin desteğini alacaklardır belki. Zaten Teach içinde bir engel :/ Gerçi Teach için herkes engel :/Bu adamlar hangi mantıkla Shanks'a saldırmayı planlıyor, anlamak güç.
Nerede göreceğiz Vegapunk'ı? Hadi Luffy hasbelkader çıksın Vegapunk'ın adasına. Yıkarlar orayı. Tayfada bir bilim adamı olursa, ki Vegapunk'tan sonra gelen CC, daha mantıklı olur. Haki'yi de yavaş yavaş Luffy üzerinden göreceğiz.Meyve konusunu Vegapunk üzerinden, hakiyi de Dragon üzerinden detaylandıracak bence. Çok uzun bir yazı okuduktan sonra bunda karar kıldım.