Teach adaya gelirse kimse oradan sağ çıkamaz :/Adaya burgessi almak için teach olaylara bakmak için dragon gelse acuk kapışsalar :/
Teach adaya gelirse kimse oradan sağ çıkamaz :/Adaya burgessi almak için teach olaylara bakmak için dragon gelse acuk kapışsalar :/
Kimse dokunamaz Teach'e.Oradaki kadroyu düşününce Teache yazık olur. Oda daha harcamaz onu.
Gelise görürüz bakalım. Dragon Fujitora Luffy Sabo armut toplayacak halleri yok.Kimse dokunamaz Teach'e.
Dragon neyse kapışabilir :/ Sabo - Luffy görmemezlikten geliyorum :/ Fujitora kaç dk direnir bilememGelise görürüz bakalım. Dragon Fujitora Luffy Sabo armut toplayacak halleri yok.
Diğerlerini bilmem ama Luffy armut bırakmaz adada.Adam 10 dakikada bir saldırı yapabilecek haki topladı.Gelise görürüz bakalım. Dragon Fujitora Luffy Sabo armut toplayacak halleri yok.
Sen yenisin galiba bu mevzular 2013te yada daha mı önceydi neyse fena tartışılıyordu. ArisTiheRu'nun konularına bir bak derim@kadir t. Bilunçaltında neler var korkutuyorsun bazen.
D. ler belki kutsal ejderdi sonra haksızlıkları görünce onları terkedip karşı bir düzen kurmaya çalıştılar zamanında ve neredeyse başarıyorlardı. Bir şekilde yenildiler ve olanlar tarihten tamamen silinmek istendi kayıp yy vs.
Çakma ateş kullanıcısı Ace e karşı bile zor anlar yaşadı. Sabo ve Luffy yi gör bence.Dragon neyse kapışabilir :/ Sabo - Luffy görmemezlikten geliyorum :/ Fujitora kaç dk direnir bilemem
Teach biraz gerzek g2de bile o kadar yerde kıvranan adam g4 saldırısında o kadar kıvranırki Luffy tamamen yeniler hakisini.Diğerlerini bilmem ama Luffy armut bırakmaz adada.Adam 10 dakikada bir saldırı yapabilecek haki topladı.
Teach i luffy daha uzun yaşasın diye adayı getirmez :/ Aynı kizaruyu getirmediği gibi.Oradaki kadroyu düşününce Teache yazık olur. Oda daha harcamaz onu.
Yeniyim evet. Okumuştum bir şeyler ama tekrar konusu açılınca söyledim işte bir ihtimali.Sen yenisin galiba bu mevzular 2013te yada daha mı önceydi neyse fena tartışılıyordu. ArisTiheRu'nun konularına bir bak derim
Mesajını anlamadım. Ama bence Dragon da orada olursa devrimcilerle bye bye Teach partisine geçmeleri uzun sürmez.Teach i luffy daha uzun yaşasın diye adayı getirmez :/ Aynı kizaruyu getirmediği gibi.