Luffy için Dressrosa'ya varmadan daha Doffy'den güçlü diyordum, hala aynı düşünüyorum.Şimdi luffy'nin doflamingo'dan güçlü olduğunu düşünen yoktur herhalde 1-2 arc sonrası dof'a tek atacak vaziyete geleceğide aşikar Luffy'nin
Luffy için Dressrosa'ya varmadan daha Doffy'den güçlü diyordum, hala aynı düşünüyorum.Şimdi luffy'nin doflamingo'dan güçlü olduğunu düşünen yoktur herhalde 1-2 arc sonrası dof'a tek atacak vaziyete geleceğide aşikar Luffy'nin
G2 gibi düşün. Eskiden tüm vücudunu kullanıyordu ve belli bir süre sonra kendiliğinden bitiyordu. Şimdi istediği yere uyguluyor sadece ve öyle eskisi gibi nefes almakta falan zorlandığı da yok. G4 için de aynısı olacaktır.Haklısın bir şekilde o dezavantajından kurtuldu Luffy ama G4'te nasıl olacak acaba? Vücudunu illaki sonuna kadar zorluyor G4, G3'ten farkı burada. G4'ü sürekli açıp kapatarak mı dövüşecek acaba? Başka bir şey gelmiyor aklıma.
Lufy yonkoularla rahat bir şekilde kapışır diyorsun yani.:SLuffy için Dressrosa'ya varmadan daha Doffy'den güçlü diyordum, hala aynı düşünüyorum.
Haki sınırını artıracaktır. Haki bitmeden dövüşü bitirebilir. Saldırıları çok daha güçlü olursa kolayca yener filan. Diğer arc boss'una kadar bunlarla takılır.Haklısın bir şekilde o dezavantajından kurtuldu Luffy ama G4'te nasıl olacak acaba? Vücudunu illaki sonuna kadar zorluyor G4, G3'ten farkı burada. G4'ü sürekli açıp kapatarak mı dövüşecek acaba? Başka bir şey gelmiyor aklıma.
Bence öyle birşey demiyor.Lufy yonkoularla rahat bir şekilde kapışır diyorsun yani.:S
O da aklıma geldi ama G4'ün tam randımanlı olabilmesi için tüm vücuduna uygulaması gerekiyor. (Dof'un saldırısını püskürtmesi gibi) Bir de vücudu normalken kolu G4 formunda olursa çok garip olurdu.G2 gibi düşün. Eskiden tüm vücudunu kullanıyordu ve belli bir süre sonra kendiliğinden bitiyordu. Şimdi istediği yere uyguluyor sadece ve öyle eskisi gibi nefes almakta falan zorlandığı da yok. G4 için de aynısı olacaktır.
Doffy senin kafandaki gibi imba biri değil diyorum yani.Lufy yonkoularla rahat bir şekilde kapışır diyorsun yani.:S
O G2'ye has bir örnekti. Gene böyle 2.5-3 metre olacaktır ama nefes almakta zorlanmayacak daha efektif kullanacaktır. Özellikle de haki üzerine çalışınca sıkıntı kalmaz ki bu imba teknik bile yonko karşısında çok etkili olmayacak tahminimce.O da aklıma geldi ama G4'ün tam randımanlı olabilmesi için tüm vücuduna uygulaması gerekiyor. (Dof'un saldırısını püskürtmesi gibi) Bir de vücudu normalken kolu G4 formunda olursa çok garip olurdu.
Dofy benim kafamda öyle uçuk bir yerde değil ki.Doffy senin kafandaki gibi imba biri değil diyorum yani.
Sakazuki, Issho, Luffy, Doffy.Dofy benim kafamda öyle uçuk bir yerde değil ki.
Zahmet olmazsa puanlarsan sevinirim.
Fuji, Dofy, Akainu, Lufy, Marco, istediğn yonkou ; ya da sıralasan da yeter.?
Marco en sonda mı? Hemen hemen güçleri de yakın mı birbirlerine? Basamak misali 1 tık alta doğru gidiyor.Sakazuki, Issho, Luffy, Doffy.