Alpamis
Olabilir mi acaba ? Guüzel olur.Luffy'den bahsetmiyorum zaten Dofly meyvenin içindeki şeytanın kontrolünü kaybedicek ve etrafa saldıracak.
Olabilir mi acaba ? Guüzel olur.Luffy'den bahsetmiyorum zaten Dofly meyvenin içindeki şeytanın kontrolünü kaybedicek ve etrafa saldıracak.
Kesmeye çalıştıkları bi sahne at buraya. Ya da uğraşma yok öyle bir sahne. Birde bu mantıkla bir adam geçecek kadar yer açsınlar sonrada tahliyeye başlasınlar ne dersin.Tamam da bunlar teferruat. Daha durdurmayı zor beceriyorlar o kadar adam. Kokalı kılıçlarla abanıyorlar bırak biraz yamultmayı geri itiliyorlar. Nasıl adlandırdığımız önemli değil kesemiyorlar işte.![]()
Sonuç diyorum tüm güç ve kılıçlarıyla abandılar tellerde ufak yamulma bile olmadı diyorum. Ben olanı diyorum sen belki böyle olabilirdi diyorsun ne diyeyimKesmeye çalıştıkları bi sahne at buraya. Ya da uğraşma yok öyle bir sahne. Birde bu mantıkla bir adam geçecek kadar yer açsınlar sonrada tahliyeye başlasınlar ne dersin.
En üstte görünce hiç bakmadan link kopyaladım. Olur öyle.
Yamulma kısmını ciddiye almamaya çalışıyorum şurda. İkidir tekrarlıyorsun yamulma ihtimalini düşünen sensin o yüzden de dedim ki bir adamlık yer açsınlar o mantikla ki yamulmadan söz açtın sonra tahliyede ederlerdi.Sonuç diyorum tüm güç ve kılıçlarıyla abandılar tellerde ufak yamulma bile olmadı diyorum. Ben olanı diyorum sen belki böyle olabilirdi diyorsun ne diyeyim![]()
İki şey karşılıklı birbirini itiyorsa ne olur?Yamulma kısmını ciddiye almamaya çalışıyorum şurda. İkidir tekrarlıyorsun yamulma ihtimalini düşünen sensin o yüzden de dedim ki bir adamlık yer açsınlar o mantikla ki yamulmadan söz açtın sonra tahliyede ederlerdi.
Yamulacak birşey olsa yaparlardı diyorum niye anlamamakta diretiyorsun. Birbirini iten herşey yamuluyorsa o daha iyimiş. Ek olarak ben senin çıkarımlarından birşey atıp uyduruyorum onu da tutup şöyle yaparlardı böyle yaparlardı diyerek tarafıma atıyorsun. Yamulmak ne ya.İki şey karşılıklı birbirini itiyorsa ne olur?Kafesi durduramıyorlar ve her yeri kesip biçiyor sonuç açık ve net. Şöyle yaparlardı şöyle ederlerdi demenin pek lüzumu kalmıyor. Kesmediler ve durduramadılar.
Eğer itiş güçleri vs daha fazla olsaydı Fujinin veya Zoronun ittirdikleri telin vereceği tepki ya kopmak ya da yamulmak olur. Kopmadı ve yamulmadı da mesele bu.Yamulacak birşey olsa yaparlardı diyorum niye anlamamakta diretiyorsun. Birbirini iten herşey yamuluyorsa o daha iyimiş. Ek olarak ben senin çıkarımlarından birşey atıp uyduruyorum onu da tutup şöyle yaparlardı böyle yaparlardı diyerek tarafıma atıyorsun. Yamulmak ne ya.