Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 789: Lucy

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy seçilmiş çocuk. Shanks bu amaçla hasır şapkayı teslim ediyor. Ve büyük bir korsan olduğunda geri teslim alabileceğini söylüyor :/
İşin aslı Rogerın yarım bıraktığı işi gerçekleştirebilecek olan kişi Luffy olarak görüyor. Mirasını ona teslim ediyor.
Mirasın teslim edildiği çocukla vs atmasının mantığı yok.
Mantıklı olan Teach gibi mirasın önünde ki engelleri ortadan kaldırmaya çalışması olacaktır.
Zaten yarım kalmış bir vsleri var. Dediğim gibi Shanksı öldüren Teach olacak. :/

Babasıda kaç yıldır Dünya hükümeti ile savaş halinde. Ki , Dünya hükümeti Wbnin olayında kendileri bile gelmediler.
Tınlamadılar. :/ Dünya hükümeti ile de Devrimciler vs atacak işte
Ben demiyorum ki teachle veya dünya hükümetiyle vs atmicak diye sadece shankslada vs atıcak diyorum atmalıda bana göre zaten.

Şu sayıları Oda'nın yaptığına cidden inanası gelmiyor insanın.Sen Odasın bir şeklin var itibarın var 3.sınıf yazarlar gibi davranmanın alemi yok.

ilk defa orta derece oy verdim, sakiz gibi uzatiyor Oda, ustune 298457238659723 ara vermesi cabasi..

derviş

Her bölümün sonunda luff nin bakışlarını görmekten sıkıldım:D 10 yıl sonra one pieceyle tanışsaydım iyi olurdu aslında

Luffy önceden şu son bakışı attığında rakiple ölümüne dövüşürdü iş bitirirdi ama artık öyle olmuyor.

Bu bakışı:
Dof Lawı kurşunlarken.
Bellamy'i indirdikten sonra.
Dof Lawın kafaya basacakken.

Sürekli atıyor ama iş bir türlü bitmedi artık bitir ulan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık