Bende amiral şov yapıcak demiştim.Gerçekten yaptıZoro kesemediği için itiyor diyen arkadaşlar selam
Bartonun bariyer açıp kafesi ittirme olayını tutturmuşum.
Bende amiral şov yapıcak demiştim.Gerçekten yaptıZoro kesemediği için itiyor diyen arkadaşlar selam
Bartonun bariyer açıp kafesi ittirme olayını tutturmuşum.
Olay iyice dressrosa vs dofa dondu. Kimse dofa saldirmiyor da niye kafesi durdurmaya calisiyorlar. Adada luffyden guclu kimse yokmus gibi. Neyse law oyuna girdi iyilestirecek luffy i heralde ama zoronun surat ifadesine bittim
Merhaba. Mansherry gözyaşlarının kontrolünü elinde bulunduruyordur. Öyle değilse bile atacağı yeri bilerek hareket ediyor. Diğer türlü çıkar çıkabileceği kadar yükseğe ve savururdu Dressrosa semalarından gözyaşlarını.öncelikle herkese merhaba. Forumda yeniyim. Mangayı okumaya başladığımdan beri forumu ve yorumlarınızı takip ediyorum. Bölümü merakla bekliyorum. Birşey sormak istiyorum. Cüce prensesinin gözyaşı olurda Dof'a gelirse ne olacak ?
Oyle vakit kazandirmaya calisiyolar anliyorumda. Luffynin dedigine gore 1 darbelik isi kalmis dofun. Fuji yada sabo gidip vuraudi ya illa luffy vuracakKafes kapanmadan Dof"u yenme ihtimalleri olmadığını düşünüyorlar.Herkes durdurmak için kafese koşuyor o yüzden.
Umarım züleyha değilsindir :/öncelikle herkese merhaba. Forumda yeniyim. Mangayı okumaya başladığımdan beri forumu ve yorumlarınızı takip ediyorum. Bölümü merakla bekliyorum. Birşey sormak istiyorum. Cüce prensesinin gözyaşı olurda Dof'a gelirse ne olacak ?
ta ilk gösterildiginde dedim. inat ettiler. her önüne gelen koka yapıcak artık. çünkü daha öncesinde koka diye bir sey yoktu. adam marineford arctan sonra artık kendimi düşündü, editörümü söyledi bilinmez. kim busoshoku kullandı anlasılsın diye kokayı cıkardı. belkide zephrynin filminin senaristi olan arkadası düşünmüştür. herkes koka yapıcak artık ki kimde busoshoku var anlayalım. yada her seferinde daagı yiyen taraf ana bunda haki varmıs, yada yandan bir cöp hakiyle vurdu bea diyecektiAmiral koka yaptı.
Kanjuro ve Kinemon'da koka yaptı onlarda yaptıysa Sanji kesin yapar.