Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp0 ve Amiral, İto İto no Mi karşısında upss..
Daha doğrusu Kuşkafesi tekniği karşısında çaresiz kalıyor :/ + bonus itemi olarak diğer elemanlar :/

Diyorum işte haki en güçlü özellik olarak görülsede ne varsa meyvede var :/ Meyve gücü daha dehşet bir şey :/
Cp0 gitmiş olmalı adadan. Göstermediği kimse kalmadı, onları da gösterirdi.

zaten kesmeye çalışıyor demedim nerenle okuyorsun anlamadım..
özür dilerim , sorunuzu doğru anlayıp yardımcı olmaya çalıştığım için , sanırım yazdığınız ile düşündüğünüz farklı imiş , hiç yazmadım farz edip unutun beni
Not: "nerenle okuyorsun" kısmını ise direk adminlere havale ediyorum

Cp0 gitmiş olmalı adadan. Göstermediği kimse kalmadı, onları da gösterirdi.
Gittiğini sanmıyorum :/ Devrimcilerin haberini aldıkları için gelmiş olmalılar diye düşünmüştüm. :T
Hala tık yok :/ Bence hala adadalar. Bu arada Burgess ile Sabo hala dövüşüyor olmalı bunu da not edelim lütfen :/

Gittiğini sanmıyorum :/ Devrimcilerin haberini aldıkları için gelmiş olmalılar diye düşünmüştüm. :T
Hala tık yok :/ Bence hala adadalar. Bu arada Burgess ile Sabo hala dövüşüyor olmalı bunu da not edelim lütfen :/
Doffy çağırdı, devrimcilerden kimsenin haberi yoktu. Ha istihbarat elde etmişler ve ayrılmamışlardır ayrı ama geliş sebepleri Doffy'nin shichibukailiğinin devam ettiğini söylemekti.
Burgess vs. Sabo mevzusunda da burdan günübirlikçilere selam edelim. :/

Öncelikle yorumuma Robinin Crocoya dalması = violetin dofa dalması,alın size bir benzerlik daha diyerek başlıyorum
İkinci olarak, bakın beyler,kafes amiral el attıktan sonra bir anlığına durdu, Zoronun gücünden kudretinden değil.
Bölüm güzeldi, 14 sayfadan biraz daha fazlaydı, Haftaya dövüş beklemeyin, haftaya Luffy kendine gelecek ve ara verilecek, yani dövüş 1 ay dolmadan bitmez.
Barto adamdır,Law adamdır diyerek konuşmamı bitiriyorum

Violet ölmesin Sanji'ye yazık olur. :/
Ölmez, Oda öldürmez. :/

Öncelikle yorumuma Robinin Crocoya dalması = violetin dofa dalması,alın size bir benzerlik daha diyerek başlıyorum
İkinci olarak, bakın beyler,kafes amiral el attıktan sonra bir anlığına durdu, Zoronun gücünden kudretinden değil.
Bölüm güzeldi, 14 sayfadan biraz daha fazlaydı, Haftaya dövüş beklemeyin, haftaya Luffy kendine gelecek ve ara verilecek, yani dövüş 1 ay dolmadan bitmez.
Barto adamdır,Law adamdır diyerek konuşmamı bitiriyorum
14 sayfadan biraz fazla olunca nasıl hissettin? :rolleyes:
Not: Bölüm her hafta standart 17 sayfa çıkmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık