Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zoronun kafesi durdurmaya çalışması ile Fujinin ki farklı mı bana mı öyle geldi kesmeye mi çalışmış burda biri bana açıklayabilir mi ingilizcem pek yok :S
-kafes oyle ittirilecek bir şey değil
-nereden biliyorsun
-şu yaptığınla tam bir deli salak bi adam olmalısın
fazla bir etkim olmaz sanırım ama ( hadi bende el atıyorum şeklinde yorumlanabılir)

kısacası kesme olayı yok ittiriyorlar bildiğin

Doflamingo kendi söyledi bu oyunu durdurmak istiyorsanız beni indirmenz gerekiyor yiyorsa buyrun gelin diye.Dofu yenersen kafes kalkıyor.

Fujitora'a goroseiden yani üst mevkilerden emir gelmiş bu çok belli , ama böyle vasıfsızda kalmaması gerekiyor , çünkü siviller ölüyor onu geçtim biraz sonra kendiyle beraber askerleride ölecek.

Kuma bile hasır tayfa şapkasını elinden kaçırınca hesap verebiliyorken Amiral mi yapamayacak?
Ayrıca adanın haberleşmesi kapalı , Fuji Dofu indirse bile orada Luffye Lawa ya da Sabo'a yıkabilir suçu.Denizciler o durumda onu ispiyonlayamaz çünkü adam hepsini kurtarıyor orda.Zaten can pazarı var , askerlerde şaşkın neden Dofu indirmiyoruz diye bakıyorlar Fujiye.

Luffy'e tüm ada umut bağlamış , Sabo Dof'u paketlerdi onunda önüne Burgessi koydu.

Luffy kalkıp tek vuruşta indirecek diye diğer karakterleri resmen Dofun önünde piyon gibi kullanıyor.

Bartoyu tayfaya alsalar keske :) yada 1. Bolum kumandani falan en azindan. O bizimkilerin fani bende onun fani olcam nerdeyse :)

Cp0 ve Amiral, İto İto no Mi karşısında upss..
Daha doğrusu Kuşkafesi tekniği karşısında çaresiz kalıyor :/ + bonus itemi olarak diğer elemanlar :/

Diyorum işte haki en güçlü özellik olarak görülsede ne varsa meyvede var :/ Meyve gücü daha dehşet bir şey :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık