Haklısın saçma konuştum. İnsan bekliyor işte aşk adamınıNasıl giricek?Zou adasına gittiler Nami ve Brook ile hadi oradan geri geldi diyelim Kuş kafesine dışarıdan nasıl giricek?
Haklısın saçma konuştum. İnsan bekliyor işte aşk adamınıNasıl giricek?Zou adasına gittiler Nami ve Brook ile hadi oradan geri geldi diyelim Kuş kafesine dışarıdan nasıl giricek?
Big mom niye Sanjilere yardım etsin?Biz esir almamıştır inşallah derken senin bu teorin baya bi değişik geldi.Bu zamanada kadar tayfayi kurulan tuzaklardan koruyan ve düşmanın planlarını bozan hep sanji olmuştur.Ortada bir kafes var ve viyolanın başı dertte.bu demekki sanji reis gelicek.kafesi bir amiral bile geçemedi ama bir yonkounun (bigmom) yardımıyla sanji reis gecerr
Law mangada bütün dişlileri kıracağım birdaha duzeltemeyecekler dediği sahnede sanjiler ve bigmom aynı safta supernovalara karşı savasiyor gibi cizilmisti.forumdan bir arkadasta bu teoriyi daha önce paylasmisti. BakalimBig mom niye Sanjilere yardım etsin?Biz esir almamıştır inşallah derken senin bu teorin baya bi değişik geldi.
Var.Ben kacirdim bu hafta manga var miydi?
Law mangada bütün dişlileri kıracağım birdaha duzeltemeyecekler dediği sahnede sanjiler ve bigmom aynı safta supernovalara karşı savasiyor gibi cizilmisti.forumdan bir arkadasta bu teoriyi daha önce paylasmisti. Bakalim
İttifağın ilk hedefi Kaido. Linlin'in araya girme ihtimali olsa da belirlenen hedef belli.
İlk hedef kesin Big Mom olucakta.Diğer Yonkouları görmeye Law"ın ömrü yetmeyecek gibi.Dişliler arasında Shanks,Kaido filan çizmemiş.
Sanji"yi Big Mom kaçırmıştır diye düşündüm. Luffy"de Big Mom"a giderİttifağın ilk hedefi Kaido. Linlin'in araya girme ihtimali olsa da belirlenen hedef belli.