Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteye girdiğimde mangada tıkanmıştım... bu tartışmalarıda sürekli görüyordum... fakat bir gün içine çekileceğim aklıma gelmezdi... tavsiyemiz misafir olarak siteye giren arkadaşlar öyle kalsınlar... LUFFY daha herkesi müttefik yapamıyor demekki :)
bu sahneden sonra müttefik olmayan kalmaz kanımca...

Siteye girdiğimde mangada tıkanmıştım... bu tartışmalarıda sürekli görüyordum... fakat bir gün içine çekileceğim aklıma gelmezdi... tavsiyemiz misafir olarak siteye giren arkadaşlar öyle kalsınlar... LUFFY daha herkesi müttefik yapamıyor demekki :)
bu sahneden sonra müttefik olmayan kalmaz kanımca...
O sahne olmazsa odaya suikast yaparlar. :/

Doff hem law hem luffy en güclü vuruşlarını yemesine rağmen halen ayakta bunu üstelemenin bir gereği yok bence.Şuanlık doff ama 1 arc sonra 2 arc sonra açık ara luffy.

Luffy kendine ne olduğunun bilincinde. Dof ise yeni uçağa binen kişiler gibi ya da morfin yapıldıktan sonra dişi alınan çocuklar gibi ne oldu bitti mi her şey dermiş gibi bir hale bürünüyor.:)
Aralarındaki tek fark Doffy böyle bir güç beklemiyordu. Bunun sonucunda da uçunca şaşırması var..

Trebol dof un yediği tekmeyi görünce balgamlı tuzak ile Luffy i durdurabildi...
O sahnelerden bunu mu anladın gerçekten ilginç bir yorumlama.

Alpamis

Aralarındaki tek fark Doffy böyle bir güç beklemiyordu. Bunun sonucunda da uçunca şaşırması var..

O sahnelerden bunu mu anladın gerçekten ilginç bir yorumlama.
O gücün büyüklüğünü anladı. Uçmadan önce de anladı. Uçtuktan sonra ise kendisine ne olduğunun farkında değildi. İlk vuruşta kayıtsız kaldı da ondan sonra ki her vuruşta bir insan kayıtsız mı kalır ? Surata ayak yemek nedir ? Bundan daha küçük düşürücü bir durum var mı gerçekten ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık