Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hafta Sanji Sanji yazmayın artık harbiden gına geldi.
Sizi Zou'da bekliyeceğiz diyor işte.
Keşke Sanji çizse Oda. Ama çizmiyor ki. Biz de göremiyoruz. Gına geldi Zoriden.

İçeri nasıl giricek ? :(
Sanji içeride olsaydı çoktan çıkarmıştı herkesi dışarı. Kılıcımı aldım, herşeyi keserim, çok karizmayım ben diye dolanmazdı etrafta. Birine sen uyandığında kafes olamayacak diye söz verdiyse o kafes ortandan kalkmış olurdu.

Sanji içeride olsaydı çoktan çıkarmıştı herkesi dışarı. Kılıcımı aldım, herşeyi keserim, çok karizmayım ben diye dolanmazdı etrafta. Birine sen uyandığında kafes olamayacak diye söz verdiyse o kafes ortandan kalkmış olurdu.
Zoro"nun lafı yalan oldu cidden :D Ya da Hajrudin tekrar uyuyacak ondan sonra kalkıcak kafes :(

Ağır konuştun.

+1.Zoro sözünü tutamamıştır,bu yüzden adam değildir

Hayır yani gelse ne olacak 5sn duramamış adamın karşısında bu halde bile varlık gösteremeyecek adam, hala umut bekleniyor.
2 senedir adam yok her hafta bahsi geçiyor teoriler üretiliyor gelecek gelecek diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık