İşi son darbeye kaldı ya hani Doffy'nin, hatırlıyor musun? İşte PH den beri haki kullanan Luffy ile sarayında yatan Doffy değil de ikisi de yorgun değilken karşılaşsalar Luffy o son darbenin üstüne iki tane de bonus eklerdi.Demek istediğim sağlam bi Luffy vs Dof"ta.Luffy"nin başka üst tekniği yoksa G-4 Dof"a yetmez.Law yaraladı adamı.Luffy"de G-4 ile girdi genede ayaklandı .
Var.Haftaya bölüm var mı?
Yahu aç bir Luffy ile Bellamy'nin bölümlerini oku. Bak ne diyor Luffy. Seni anlıyorum yanlış adamı kendine hedef seçmişsin. Yani Bellamy sonuna kadar kendini Dof için feda eden biriydi. Ki Lufyy ile Bellamy vs'sinde Dof'un meyve olarak bir etkisi yoktu. Adama en güçlü tekniğini yaptırtacak bir teknik görmedik biz Dof'tan.Senin düşüncen nedir peki? Dalgaya almıyorum harbiden soruyorum yani.
Yahu teke giden Bellamy'den bahsediyoruz ://
Dof'un saldırıların gıdıklıyor demesini, Bellamy'nin Luffy'e yaptığı saldılar diye görebiliriz ://
Luffynin stamiasını hafife almışsın. Ayrıca etksini yitirdi dedim tamamen iyileşmedi ama belli bir süreliğine dezavantajı ortadan kaldırdı. Ayrıca tahmini olarak Luffynin g4ü en az 2 katı süre kullanacağını da unutma.Dof yaralıyken o kadar darbe yedi.Luffy"nin pil bitti kalktı adam.İkiside sağlamken Luffy"nin G-4 yeter miydi
Kendini sıfırlamıyo ki adam gene yaralı