Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu dövüşün galibi Dof. Adam her ikisinide paket etti. Luffy milletin arkasına saklanirken çıkıp dofu ben alicam diye ağlamasın. Kabul et işte bırak sabo veya Zoro bitirsin bu neyin tribi.

Yok onun meyvesi yok o kolezyum da haki harcadı Law'ın gaması, Bellamy'nin kokası nedir bu ya. :hhh: Yok Luffy Doff'a vurdu şehir turu attı yok Doffy yediği dayağın acısından Luffyi arar oldu. :hhh: Yok g4 te şöyleydi yok böyleydi. :hhh: Luffy Gatz'ın kucağında Kamil Koç turizmle şehir turu yapıyor gören yok.:hhh: Bunlar 1 vs 1 yapsalar Doffy yine yenerdi. Luffy'nin Doffy'i devirmesi için g4 handikapını aşması lazım. Şuan ki tablo da her şey ortada kimse kendini kandırmasın. Fanlık bir yere kadar diyecem ama fanlık Fujitora'nın gözler gibi bir şeymiş ya. :hhh:
Fujinin gözlerde ne varki benden senden daha iyi görüyor adam. :/

Bence bu dövüşün galibi Dof. Adam her ikisinide paket etti. Luffy milletin arkasına saklanirken çıkıp dofu ben alicam diye ağlamasın. Kabul et işte bırak sabo veya Zoro bitirsin bu neyin tribi.
Adamlar Dof'a saldırdı da Luffy mi yok dedi? :ehe: Zoro yolunu bulsa gidip saldırırdı belki. :/ Sabo ise şu an mantıklı olanı yapıyor.Şu durumdaki Dof'a kıyasla Burgess daha tehlikeli olurdu Luffy için.

Zoroyu araya sokmasalar olmuyor tabi. O parmaklıklara yaslansın anca er meydanında işi ne. :/ Saboyu küçük yazıp Zoroya özenmen bile belli ediyor objektifliğini.

Ya şu Dof Luffy'i yenmiştir yorumlarını hayretlerle okuyorum saniye farkıyla kaçırtmış herif muhtemelen iyileştikten sonra ciddi bir vuruşla işini bitirecek g4'teki de saldırı gücünü biliyoruz. Ama hala alamazdı la adam saniye farkıyla kaçırdı. Aynı mangayı mı okuyoruz nasıl bir çıkarsama bu.
Mesele ecek-acak değil , son saldırıyı yapabildi mi?
Hayır.
Doflamingo dayak yiyerek bile Luffyi saf dışı bıraktı , G4 sonrası Dof tek darbe vuramadı ama Luffy herşeyini ortaya koyup yine adamı indiremedi , son vuruştan sonra plaza ayrıldı adam gülerek aşşağı indi.Luffy ise kolları titriyordu yorgunluktan .Adam şu an baygın yatıyor yerde.Koruyacak birileri olmasa ölecek.

Bunu nesi kabul edilmiyor asıl ben anlamıyorum.Belki Luffy bire bir şartta gün boyu dövüşebilir Dofla ama görünen o ki yenemez, G4'ün süresini uzatsın alır ama onda bile karşısındaki Dof öncesinde Law gibi bir lordla savaşmış Doftu.

Mesele ecek-acak değil , son saldırıyı yapabildi mi?
Hayır.
Doflamingo dayak yiyerek bile Luffyi saf dışı bıraktı , G4 sonrası Dof tek darbe vuramadı ama Luffy herşeyini ortaya koyup yine adamı indiremedi , son vuruştan sonra plaza ayrıldı adam gülerek aşşağı indi.Luffy ise kolları titriyordu yorgunluktan .Adam şu an baygın yatıyor yerde.Koruyacak birileri olmasa ölecek.

Bunu nesi kabul edilmiyor asıl ben anlamıyorum.Belki Luffy bire bir şartta gün boyu dövüşebilir Dofla ama görünen o ki yenemez, G4'ün süresini uzatsın alır ama onda bile karşısındaki Dof öncesinde Law gibi bir lordla savaşmış Doftu.
Bak şimdi adaya koyalım bu adamları kuş kafesi sivil katliamı ortalık yıkalacak derdi olmadan Luffy'de ciddi ciddi bunu almaya gittiği bir vs düşünelim bu herif salak değil ki handikapı olan saldırısını kullanıp zamanlama kısıtı yokken üstünlük kuracak. Ben diyorum ki bu adamlar adada gayet kapışır sanki vsden önce Dof Luffy'e ne vurmuş Luffy'nin vurdukları gıdıklasa ne olur aynı durum Luffy içinde geçerliydi ölmüyordu adam sonuçta. Bu herif buna illa bir şekilde g3 vurur bence k.haki zayıflığından faydalanıp mı dersin kafayı çalıştırıp mı dersin. İkiside sağlam derece yıprandıktan sonra Luffy geçer g4'e son 2-3 saldırıyla halleder bu adamı dünyanın merkezine seyahat yaptırır. Zaten o formada dokunamıyor bile herife. O zaman 1 saniye ile de kaçırmış olmaz son hamleyi de. Bu bu kadar açık.

Üye silindi 1004

Ya şu Dof Luffy'i yenmiştir yorumlarını hayretlerle okuyorum saniye farkıyla kaçırtmış herif muhtemelen iyileştikten sonra ciddi bir vuruşla işini bitirecek g4'teki de saldırı gücünü biliyoruz. Ama hala alamazdı la adam saniye farkıyla kaçırdı. Aynı mangayı mı okuyoruz nasıl bir çıkarsama bu.
İşte o kısmı merak ediyorum ben. Luffy iyileşince Dof'u tutup ortadan ikiye bölecek ama, hala herkes "Dof şöyle Dof böyle".

Croco-Boy

Fan art çizimi gibi bir bölüm.. Öylesine gereksiz öylesine boş :/

Sinirden yorum yazmadım girip. Ama dayanamadım da. Ya bu Oda'nın amacı ne? Nedir bu ya böyle iki haftadır boş bölümler? Bu kadar saçmalık olamaz ya böyle bir serinin içinde böyle gereksiz bölümler olmamalı. 10 dk muhabbeti çıkınca arada vs olur tarzında falan bekledik ama yok. Boş beleş bir bölüm. Şimdi @Tensei -sama'yı daha iyi anlıyorum. İzindeyim Tensei-sama! Başlı başına saçma bir bölüm.

Geçen hafta Zoro b. haki kullanırken ağızları açık kalan Kinemon ve Kanjuro bu hafta b. haki kullanıyor. Masherry gözyaşı çiçeği midir nedir onu sağa sola rastgele dağıtıyor vs. Haftaya bu damlalardan Dof'a da isabet ederse hiç şaşırmam. Ne saçma bir bölüm. ilk defa bir OP bölümüne ankette "çok kötü" verdim. Hala sinirim geçmiş değil. Umarım düzelir artık. MF'a kafa tutması beklenen arca bak ne hallerde.

Pek yenilmiş bir hali yok.Luffy'nin aksine Luffy yerlerde sürünüyor.Kafes yerinde durduğuna göre bilinçinide hiç kaybetmemiş.
Anlamamışsın. Diyorum ki Luffy o son G4'lü yumruğu çaktı ve vs bitti. Son anda gazının bitmesi Oda'nın fantazisi. Tabii ki benim düşüncem bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık