Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 788: Benim Savaşım

Bölümü Değerlendirin

• Kullanılan toplam oy
    178
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Dof'u yenmiştir. Şu son okuduğumuz sayılar tamamen Oda'nın dram sevdasından kaynaklanmaktadır.

Ya ben onu bunu bilmem. Doffy, Mart kedileri gibi etrafta "Luffy, Luffy" diye dolanıyorsa Luffy çok iyi geçirmiş demektir. Luffy bi vurdu Doffy'nin o okama style kıyafetleri façası bozuldu. Doffy'nin aklı gitti mi gitti? Adam konuşmayı unuttu ya konuşmayı. 4 yaşındaki bebek gibi "Luffy, Luffy" diyebiliyor sadece gariban. Birazcık aklı vardı G4 onu aldı götürdü. Ben şahsen G4 handikabını yok sayıyorum. Oda sırf hikaye uzasın diye böyle bir şey yaptı ya da garanti editörü laf söz söylemiştir. Yoksa gördük G4'un tek rakibi Türk Hava Yolları ki büyük ihtimalle Luffy vurduğu zaman daha çok uçuruyor.
Odanın G4 ün gücünü okuyanlar anlasın diye gösterdiği bir şey Doffy'nin uçması yoksa amiral gelse öyle uçuramaz Doffy'i en kötü deler geçerler :ehe: O kadar ezdiki Luffy'i ne yapacağını sapıttı sonunda Oda. Eğer Doffy şehir turu atmasaydı G4 modunda, bugün herkez Luffyi gömüyor olucaktı. Söylenecekleri tahmin bile edemiyorum o kadar yani :oleyo2:

Pek yenilmiş bir hali yok.Luffy'nin aksine Luffy yerlerde sürünüyor.Kafes yerinde durduğuna göre bilinçinide hiç kaybetmemiş.
Aynen. Dof gömülmüştü bu sahnede ama dağı taşı parçalayarak çıkıyor olduğu yerden. Sırıtması da cabası.
Luffy ayağa kalkamıyor. Kas denen birşey kalmamış. Hoh desen ruhunu verecek.
Tabi düşünceler kişiye göre değişir.

Ya şu Dof Luffy'i yenmiştir yorumlarını hayretlerle okuyorum saniye farkıyla kaçırtmış herif muhtemelen iyileştikten sonra ciddi bir vuruşla işini bitirecek g4'teki de saldırı gücünü biliyoruz. Ama hala alamazdı la adam saniye farkıyla kaçırdı. Aynı mangayı mı okuyoruz nasıl bir çıkarsama bu.

Luffy yenilmedi, ne olmuş yani bilinci kapanıp bayılmışsa ve birilerinin sırtında bi kaç kilometre yol yaptıysa ne olmuş ki :artiz:
Yenilmedi işte yenilmedi bir tane daha vursaydı kazanırdı :hıh:

Law'ın çabaları çok çabuk unutuldu. :( Evet Luffy saniyeyle,daha doğrusu sırf Oda'nın uzatma fantezisiyle beraber kaçırdı Dof'u ama Law'ı unutmayalım.O adam olmasaydı Dof'un tek vuruşluk durumu olmayacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık