Acacia 21 May 2015 #122 Bölümün adı da "kardeş" galiba ama emin değilim. Google translate'e güvenmiyorum pek ve çevirisi bu şekilde çıkıyor.
Bölümün adı da "kardeş" galiba ama emin değilim. Google translate'e güvenmiyorum pek ve çevirisi bu şekilde çıkıyor.
kadir †. 21 May 2015 #123 Dişkı meyvesi olabilirde.Burgess bunu niye çalsın.Tahminimce bunu yiyen ciddi ciddi b.k logiasına dönüşüyor da şekil olarak nasıl olur bilemiyorum.
Dişkı meyvesi olabilirde.Burgess bunu niye çalsın.Tahminimce bunu yiyen ciddi ciddi b.k logiasına dönüşüyor da şekil olarak nasıl olur bilemiyorum.
Taisho 21 May 2015 #124 Bölümün adı kardeşse belki Ace Sabo Luffy flashbacki gösterir 10 numara 5 yıldız olur.
Count Alucard 21 May 2015 #127 İshal ishal no mi. Değdiği kişiyi ishal yapıyormuş Şaka çıksa ne güzel olur. :/
Acacia 21 May 2015 #128 Count Alucard dedi ki: İshal ishal ya da kabız kabız no mi. Şaka çıksa ne güzel olur. :/ Genişletmek için tıkla ... Aahaha belli mi olur belki de öyledir.
Count Alucard dedi ki: İshal ishal ya da kabız kabız no mi. Şaka çıksa ne güzel olur. :/ Genişletmek için tıkla ... Aahaha belli mi olur belki de öyledir.
kadir †. 21 May 2015 #130 Ya adam günlük hayattaki herşeyi kullanıyor işte.Duş jelinden klozet kapağına kadar yolu var