Luffy'nin meyvesi bence dandik değil, Bir teori atmıştım daha önce kullananda olmuşta olabilir olmamış ta, Luffy'nin meyvesi dandik olsa Shanks'ta ne arasın? Öyle bir basit meyve için yüzmekten vazgeçilir mi diyenlerde olmuştu ama durum böyleyse Shanks'ın elinde olmazdı diyorum ben ve de Luffy'nin meyvesi Roger'in meyvesi bile olabilir düşüncesindeyim. Oda böyle bir meyveyi Luffy'e uygun gördü ama ileride bu meyvenin joker bir meyve olacağını düşünüyorum, değeri var Roger olmasa bile kullanıcısı bunu kullanan birini belki karşımıza hikaye tarzında diye önümüze çıkabileceğini düşünüyorum, biraz daha ileri gidersem belki komikte olabilir bu o kayıp yüzyılda önemli bir meyve olduğunu, önemli bir değere sahip olduğunu belki Oda vurgulayabilir bize bir şekilde , yani Luffy'nin geliştirmesine bağlamıyorum. Bu meyve önemli bir meyve en başından beri, önemli ve riskli bir meyve olduğu kanatindeyim belki de geliştirilmesi sonucu sınır tanımaz bir güce ulaşabilecek tek meyve de olabilir. Bir şey daha eklemek gerekirse, Luffy g4 te Doffy'e şehir turu attırıyordu denildi ve vurgulandı herkesin dilinden düşmedi. Şuan ise Luffy Gatz'ın kucağında 10 dk şehir turuna çıkmış bulunuyor. Değişik bir ironi.