MDL_Roronoa
arc sonunda minimum 2 kişi gelmeli tayfaya. Luffy'nin neredeyse %100'ünü görmüş olmak pek iyi olmadı. Tezim çürüdü resmen
EE?Sabo arkadan saldırdı.
Adil bir dövüş olmadı.
EE? Ne Burgess'in yaptığı çok mu adildi Meton? Ne zamandan beri böyle şeyleri takar oldun?Adil bir dövüş olmadı.
Burgess'i savunmuyorum ki. Durum tespiti benimki. Yoksa korkusundan olsa gerek Luffy yere düşene kadar bekledi. En zor anında saldırıya geçti.EE? Ne Burgess'in yaptığı çok mu adildi Meton? Ne zamandan beri böyle şeyleri takar oldun?
Sence de fazla zorlama olmaz mı?Meyve gücünü almak için vücudun bir yerine kesip yemesi gerekiyor olabilir. Ondan bıçakla saldırıyordur belki.
Durum tespiti dediğin anda, adil olmadığını söyleyemezsin, durum bunu gerektirmiş olabilir, açı net olmayabilir. Arkasından saldırdı evet, ama adil olup olmadığına karar veremeyiz. Neyse velhasıl Burgess'in yaptığını yadırgamıyorum, gerçek korsan gibi avantajlı durumu bekledi, korkmasa bile, yenebilecek olsa bile, beklemesi çok akıllıcaydı. Bizim doğrucu mallar tayfasını izleye izleye yumuşamış herkes :/Burgess'i savunmuyorum ki. Durum tespiti benimki. Yoksa korkusundan olsa gerek Luffy yere düşene kadar bekledi. En zor anında saldırıya geçti.
Ben şu gerçek korsan muhabbetini anlamıyorum Mehmet.Durum tespiti dediğin anda, adil olmadığını söyleyemezsin, durum bunu gerektirmiş olabilir, açı net olmayabilir. Arkasından saldırdı evet, ama adil olup olmadığına karar veremeyiz. Neyse velhasıl Burgess'in yaptığını yadırgamıyorum, gerçek korsan gibi avantajlı durumu bekledi, korkmasa bile, yenebilecek olsa bile, beklemesi çok akıllıcaydı. Bizim doğrucu mallar tayfasını izleye izleye yumuşamış herkes :/