İşte burada benim dediğim yere geliyoruz. Luffy g4 ile bariz üstün. Ama dayanıklılık faktörü devreye giriyor. Adam dayandı işte abi, tamam güzel dayak yedi şehir turu attı ama dayandı. Kim kazandı vsyi söyler misin? O adamlar neden Dof'un önünde dikiliyor? Dof kazandı. Zaman kazanıp durumu değiştirmeye çalışıyorlar.
Sonra Dof da Law ile vs attı. Yendi sonra gene vs attılar kolunu aldı. Hasar olarak daha kötü olan Dof'tur bence. Sürekli iyileştirdi deniyor ama iyileştirmedi, dikti. O gammada %20 etkilendiyse yok olmadı yani o %20. Kaldı. Düşünsene sana araba çarptı, feci etkinlendin iç kanaman var. Durdurdular hemen müdahale edip. Ee ne oldu sen %100 müsün? Hayır hala kötü şekilde etkilenmiş durumdasın, fark ölmekten kurtuldun. Dof'un olayı da bu, ne kadar etkilendiyse o kaldı. Fark %100 etkilenmekten yani ölmekten kurtuldu. Bu farkı iyi ayırt edebilmek gerekir.
Ha ben inkar etmiyorum, biri bana sorarsa %100 hallerinde g4'ü direk kullansa ve yetecek olsa g4 kim yener diye Luffy derim. Kimse de aksini söylemez zaten söyleyen sorunludur.