Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@kadit t.

Allah Allah ne alaka la acep? Neden meyve desenli ve neden deseni ito ito? Teori meori yok mu la hiç bu konuda.

Not: Burgess meyveyi çalacak hariç. O hiç mantıklı gelmedi.

Alpamis

Kardeşim eminim ki o meyve iyileştirmedi, sadece ilkyardım yaptı, dof kendisi söyledi bunu.üstüne luffynin adamın yarasına vurduğunu gördük.Bir sonraki sayıda yarası açılıp kan kusarsa şaşırmam.Adaya geldiğinden beri dövüşüyor haklısın ama onlar luffyi ne kadar yordu sence, ki sonrasında boğayla dofa giderken animede baya süre geçiyor.
Şu haki muhabettinin bitmemesinden önce bile yorulduğunu düşünüyordu herkes. Ama şuan gördük ki onunda bir sınırı varmış. Hani baya yorulmuş olabileceği bir gerçek ki. Luffy'nin normal ataklarının Dof'u etkilememesinin sebebi de Dof'un ona demiş olduğu güçten düşmüş olması.

Ayrıca ben Dof'un Law'ın saldırısı yüzünden teklediğini görmedim. Yoksa öyle bir sahne çizildi de bizim haberimiz mi yok? Adam, Law hiç saldırmamış gibi ordan oraya şehir turu attı. Ama iyi şehir turu attı ha. 2 bölümdür beleşe geziyor.

Doffy'nin dayanıklılığı %100 olsa g4 süresince ineceğini sanmam. g2 ve g3 ile de pek bir varlık gösteremedi Luffy. G4'e geçmeden önce Dof sağdan solsan çakıyordu tepikleri g4 açınca Luffy oradan oraya uçuruyor. g4 süresi %100 Dof'u yenmeye yetiyorsa Luffy, yetmiyorsa Dof derim ben.

Alpamis

Senin neden uzattığını anladım, luffy dofu handikapsız da yenerdi diyosun,tabi olabilir, sözüm ona değil zaten.Sadece delik deşik olmuş dofun hala ayağa kalkıp dövüşe devam etmesi gerektiğini düşünenlerin kafası acayip.Sırf luffynin dövüşü uzasın diye dofun dayanıklılığını wb seviyesi görüyolar.Niye bu kadar umutsuzsunuz ki, dofun işi bitse bile adada daha çok olay dönecek muhtmelen luffy daha dövüşür, ağlamaya gerek yok.(son sözler sana değil alpamis .)
Luffy zaten handikapsız yeniyor diyorum ben.

Zaten ikisinin arasında ki diyalogla bunu gösteriyor Oda bize.

Doffy'nin dayanıklılığı %100 olsa g4 süresince ineceğini sanmam. g2 ve g3 ile de pek bir varlık gösteremedi Luffy. G4'e geçmeden önce Dof sağdan solsan çakıyordu tepikleri g4 açınca Luffy oradan oraya uçuruyor. g4 süresi %100 Dof'u yenmeye yetiyorsa Luffy, yetmiyorsa Dof derim ben.
O zaman soru geliyor. Dof %100, Luffy de direk g4 ile başlarsa g4 bittiğinde Dof % kaça düşer? Malum bu aralar forumda %, kar-zarar problemleri revaçta.

Senin neden uzattığını anladım, luffy dofu handikapsız da yenerdi diyosun,tabi olabilir, sözüm ona değil zaten.Sadece delik deşik olmuş dofun hala ayağa kalkıp dövüşe devam etmesi gerektiğini düşünenlerin kafası acayip.Sırf luffynin dövüşü uzasın diye dofun dayanıklılığını wb seviyesi görüyolar.Niye bu kadar umutsuzsunuz ki, dofun işi bitse bile adada daha çok olay dönecek muhtmelen luffy daha dövüşür, ağlamaya gerek yok.(son sözler sana değil alpamis .)
Senin delik deşik olmuş dediğin dof luffy olmasa zoroyu kukla yapıp tüm adayı katledebilecek güce sahip biliyorsun değil mi? Tabi adada sabo ve fuji olmasaydı.

Alpamis

Olur mu Red hawk vurmuştu yarısına düşmüştü ?

Olur mu Red hawk vurmuştu yarısına düşmüştü ?
La oğlum Reiper'a sen niye bu kadar kafayı taktın :D Adam gırgır geçiyordu öyle.

Luffy'nin vurduğunu saymaya gerek yok. Diğer rakiplerin verdikleri zarara bakalım:

injection+gamma+counter shock vs Bellamy'nin yumruklar :) Sana göre bunlar denk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık