Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 784: 4. Vites

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Hordy ve CC'yi zorlandı diyorsunuzda gözünüz de ıkındı diye mi canlanıyor o önemli.

Hordy ve CC'yi zorlandı diyorsunuzda gözünüz de ıkındı diye mi canlanıyor o önemli.
kimse ıkına ıkına aldı demedi,sıkıntıya girdi dedim.cc ile vs de kafese kitlendiler .hordyde sadece uğraştı luffye tek etkisi ısırması oldu.ama nuh olayında o ısırık nedeniyle kendini zorladı ve jinbeiden kan takviyesi aldı
bunu yazmamın nedeni luffyi ezmek değil,mangaka daha luffy karşısında çöp kalacak adamlarda bile sırf arc bossu oldukları için uğraştırmışken luffyden güçlü gözüken ve yeni dünyada yeraltı örgütünün başını tek hamlede harcatmaz.daha öğrenmediğimiz momo ve meyve olayı varken dofun planları tam açıklanmamışken kolayca harcanılacağını düşünmek bence yanlış bunu dile getirdim

Alpamis

kimse ıkına ıkına aldı demedi,sıkıntıya girdi dedim.cc ile vs de kafese kitlendiler .hordyde sadece uğraştı luffye tek etkisi ısırması oldu.ama nuh olayında o ısırık nedeniyle kendini zorladı ve jinbeiden kan takviyesi aldı
bunu yazmamın nedeni luffyi ezmek değil,mangaka daha luffy karşısında çöp kalacak adamlarda bile sırf arc bossu oldukları için uğraştırmışken luffyden güçlü gözüken ve yeni dünyada yeraltı örgütünün başını tek hamlede harcatmaz.daha öğrenmediğimiz momo ve meyve olayı varken dofun planları tam açıklanmamışken kolayca harcanılacağını düşünmek bence yanlış bunu dile getirdim
Zaten Dof'un harcanmasını beklemiyordur kimse. Diyorum Dof'tan da müthiş ataklar göreceğiz. Çok daha ağır teknikleri vardır bence.

CC'nin meyvesi sakat. K.haki çok iyi olmalı o bakımdan yetersizdi Luffy. Hordy ise en güçlü olduğu yerde haplarla Luffy'e o kadarcık zarar verebildi. Dikkate değmez bence.

Kime laf anlatıyorsam ben de. Çocuk musun diye sormak nedir ya? He, çocuğum, 13 yaşındayım hep ben. :(

Saydığın iki ezik karakterin Luffy'yi soktuğu sıkıntıyı yaz da bakalım neymiş. Uzun olmasın ama. Hea, bir de çocukları da düşünüp ona göre anlat. :S

Kime laf anlatıyorsam ben de. Çocuk musun diye sormak nedir ya? He, çocuğum, 13 yaşındayım hep ben. :(

Saydığın iki ezik karakterin Luffy'yi soktuğu sıkıntıyı yaz da bakalım neymiş. Uzun olmasın ama. Hea, bir de çocukları da düşünüp ona göre anlat. :S
13 yaşındaki kardeşlerimizin adına bu yorumu yanlış buluyorum. One Piece her yaşa hitap ediyor 13 15 17 farketmez!

hala luffynin g4te geçti diye dofu kolay alacağına inanan arkadaşlar var.arc bossu hiçbir zaman kolay lokma olmadı.dofun hemen inmeyeceği apaçık ortada:
1-daha dofun ne diye kaidoya meyve verdiği belli değil,KK olmayı hedefleyen adamın planı ne?
2-momo yu neden dof istiyor belli değil.momo dofun işine nasıl yarar ne peşinde dof ?
3-hordy , CC bile power up alıp luffyi sıkıntıya sokmuşken luffyden güçlü gözüken dofun bu kadar kolay harcanacağına inanmak ta garip
CC tamam da hody nedir ya :/orada Kolunu ısırdı diye kan kaybından gitmedi :/

valla çocuk olduğunu kabullenmen bile senin adına güzel bir adım sayılır.
Ben zaten o iki karakterin çöp olduğunu vurgulamışım sana demi.luffy için sıkıntı oluşturabilecek adam bile değiller ama gel görki o çöpler arcın uzamasına neden oldu.birinin saçma bir ısırığı luffyi nuhu yok etmeye çalışırken kan kaybına neden oldu öteki çöpde luffy ve yanındakileri bayıltıp kafese soktu(adam istese kafese tıkmak yerine harcarya neyse şimdi sen onuda kabul etmezsin).sen bunları sıkıntı olarak görmüyorsan ve arcın uzamasına vesile olduğunu görmüyorsan boş.
Kaldı ki dof, luffy için ciddi bir rakip ve yeni dünyada ki yeraltı örgütünün lideri.luffy g4 e geçene kadar rakip bile olamıyordu şimdi bırakta bizde dofunda son numarası olsun vs lucci vs sine dönsün diyelim.mangaka daha
1-momo olayını açıklamadı,dofun derdi ne diye
2-KK olmak isteyen adam ne diye meyve satıyor amacı ne onuda açıklar
bunlardan bahsetmeden dofun düşeceğine ben pek ihtimal vermiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık